App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Magsjuk o ammar

Blev magsjuk igår har kräkts hela natten samt dagen därpå (idag) jag vill inte ge ersättning för vill inte förlora ”produktionen” av mjölken så jag kämpar o ger han bröstet ändå dock verkar brösten kännas helt tomma. Har provat äta drick lite men allt kommer upp igen. Hjälp mig va ska jag göra

2018-04-30
batgirl
batgirl
Barn på 2 år

Ja så skönt idag mår jag BETYDLIGT bättre har fått i mig massa av vätska och även lite mat!!!! Tusen tack fina du💞

2018-05-01
batgirl
batgirl

Samma här! Oxå alltid jag som åker på denna jäkla magsjuka.. Så vet precis hur det är lider med dej:/ hoppas du mår lite bättre idag:) o som sagt ammning funkar ju även om du blir lite dålig:)

2018-05-01
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Åh gud alltså detta är så jobbigt! Det är alltid jag i faniljen som drabbas av denna jävla magsjukan. Ja mrsroos jag dricker med sugrör, jag e så tröstig stt jag vill halsa i mig sllt, gud vad man underskattar vatten när man är frisk haha!

2018-05-01
batgirl
batgirl

Du ta det lugnt!:) tvinga inte i dej mat o börja inte stressa med bebisen! Är bebis hungrig? Vill han ha mer mat fast han ätit? Ska du äta något så ät ljust bröd (rostat) yoggie, o dricka typ loka det neutraliserar pH värdet i magen:) min favorit efter magsjuka är loka och djungelvrål ;) du får ta små klunkar med 5 minuters mellanrum.. fast du är jättetörstig.. men annars får du bara upp det igen om inte viruset gått ur kroppen :/ ta ett sugrör till hjälp det har jag gjort så kan man inte halsa i sej drickan:)

2018-04-30
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...