App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vagnar som fallerar

Ååh måste få gnälla av mej lite angående våra vagnar vi haft.. vi köpte först en jättefin vagn när 2 åring föddes den fick vi returnera då vår son föll ur den pga ett fel på vagnen. Aja.. fick sen när han va 6 mån en vagn av svärmor (begagnad) som gick sönder både i bygeln o i bromsen.. hopp.. köpte en sulky från carena (helt ny från Jollyroom) som har hållt jättebra! Fick även i samma veva av min svägerska en sulky o jag tänkte ju gud så bra! Va händer med den? Jo de där knäpperna man spänner fast barnet med gick sönder vid första användningen.. 😝 aja jag sa till min man att vi måste ha en vagn när nästa barn kommer. Hittar en emmaljunga vagn begagnat jättefin jag älskar den! Nu har ju Fan 2 däck gått sönder på den 😥 från ingenstans. Min man ska se om han kan laga dom men va fasen nya däck/hjul till emmaljungan kostar 399:-/styck. asså är det fler som har sådan jäkla otur när det gäller vagnar? O så ska vi iväg nu om 2 veckor men vi klarar oss inte med bara en sulky som tål 15 kg när 2 åringen väger 14.5 o snart 1 åringen väger 11.5 och vi kan inte heller gå o bära på ettåringen hela den dagen vi ska iväg.. . det blir ju skittungt blir ju min man som får bära då jag är gravid..har även tittat på en ståbräda med sittdel men den kostar ju nästan 1000:- o det får jag en helt ny syskonsulky för... Så har ni nått tips till en stressad mamma på va vi kan göra? Eller tänka.. för att iaf lösa det när vi åker iväg om nu däcken inte går att laga på emmaljunga.. 🤔 är bara så trött på att allt ska gå sönder alla vagnar hur rädda vi än är om dom.. 😥😣

2018-04-29
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vi köpte punkasprej och fyllde däcket, se till att gå en längre promenad precis efter ifyllning bara för annars kan det bli konstigt.

2018-05-01
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Okej, vi bor i Värmland så de blir ju lite längt för en sån grej 😁

2018-04-29
Madde90h
Madde90h

Vi köpte vår vagn begagnad när sonen låg i magen. Har använt den nästan dagligen i 2,5 år och inte märkt någon som helst förslitning ens (och då är vi inte superförsiktiga alltid). Det är en Emmaljunga fast utan luftdäck (det ville jag aldrig ens ha). Lustigt hur annorlunda det kan vara, det måste nog handla om just otur för er del.

2018-04-29
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Vi har lagat våra luftdäck på emmaljunga med slang från biltema. funkat bra och kostar kanske 50kr styck.

2018-04-29
Nillanodanne
Nillanodanne

Vi bor nedanför jönköping.. nästan mitt emellan växjö o jönköping.. vart bor du då?

2018-04-29
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vart bor ni nånstans? Vi har en sån bräda med sits som vi inte använder längre nämligen.

2018-04-29
Madde90h
Madde90h
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...