App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig

Min graviditet har varit väldigt jobbig allt började med hematom i livmodern, en baby som inte va medgörlig på ul så fick ny tid. Magsjuka 2 ggr och svampinfektion konstant i typ 3 månader. Ont som fan i ryggen. Och jag är jättestressad inför förlossningen och varit sen plussat då jag föder fort. Blir nervös så fort jag får ont i magen om det så bara är vanligt magknip så får jag panik. Minsta sonen föddes 2 timmar efter första värk.. Men det va det i korta drag nu till mitt problem. Min man jobbar inom vården och han jobbar nu i helgen och fick ett mms av honom för han sa han skulle komma hem o käka lite (jobbar 5 min hemifrån). Att dom har MAGSJUKA på avdelningen o jag orkar inte med att själv få magsjuka en 3e gång denna graviditet.. o tänk om det drar igång förlossningen om jag skulle få det 😭 va ska jag göra o hur ska jag tänka? Va kan jag säga till min man? Vill inte att han jobbar alls när det går magsjuka på hans jobb 😭 o jag blir så stressad sååå stressad... nån som har tips?

2018-04-28
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Prata med din sambo och säg precis det som du skriver här? Annars är det tyvärr bara att vara noggrann med hygienen. Byta kläder när din sambo kommit hem och tvätta händerna ordentligt efter toalettbesök och innan måltid. Använd handsprit! Jag har själv emetofobi så jag förstår om du är orolig

2018-04-29
Okonkret
Okonkret

Menade... * slapp jobba med dem med magsjuka*

2018-04-28
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

magsjuka är ingen droppsmitta & du kan be din sambo tex ta en dusch och ta med rena kläder till jobbet. händerna tvättas med tvål samt spridas och torkas av med 1 gångs papper. när jag jobba på sjukhus så hade vi tex 4 st med magsjuka & vi va 3 personal då jobbade bara 1 personal med dem sjuka & de 2 andra med de friska. Han skulle kunna fråga om han släppa jobba med dem "friska ".

2018-04-28
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Jo det gör han men hans chef har säkert ingen förståelse för det.. och dom är redan underbemannade (som alla andra äldreboenden i Sverige) och han jobbar imorgon oxå..

2018-04-28
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Du kanske kan säga exakt det du skriver här? Han förstår säkert din oro då

2018-04-28
Tessan U
Tessan U
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...