App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Malmö eller Lund?

Hej, Börjar närma sig förlossningen och så osäkert vilket sjukhus jag ska födda på? Undrar om här är någon som fött i Malmö eller Lund nyligen? Vart hade du rekommenderat? I Malmö skickas man 6timmar efter förlossningen direkt hem antigen till patienthotellet i Lund? I Lund kan man stanna på BB eller skickas man också över till patienthotellet?

2018-04-25
Laanett
Laanett
Barn på 1 år och 7 månader

Födde i malmö nu i mars månad och precis som alla andra så har man bara hört massa skit och skräckupplevelser om malmö. ALLT gick hur bra som helst och personal va jätte trevliga, man skickas inte direkt till lund utan jag fick plats på bb i malmö i 2 dagar och detta var mitt tredje barn! Jag har även fött i lund 2015 och det var faktiskt helt okej. Nu inefterhand ser jag ingen skillnad på lund o malmö

2018-04-27
batgirl
batgirl

Födde i Malmö i februari och kan inte mer än att ge all beröm till alla vi träffade på förlossningen. Helt fantastisk personal som verkligen lyssnade och brydde sig. Åkte hem sen så har ingen erfarenhet av BB avdelningen.

2018-04-27
Sandralil
Sandralil

Jag födde i Malmö i februari detta året och hade bara hört skräckhistorier (baserat på 2013 när de var underskott av barnmorskor i Malmö - detta stämmer inte längre)! Jag var extremt förlossningsrädd och vågade absolut inte åka hem med en nyfödd ”direkt” efter födseln av mitt första barn (trodde jag.) Eftersom jag varit så förlossningsrädd skulle jag få stanna på BB i Malmö efter förlossningen. Sagt och gjort - jag åker in med värkar en omgång till Malmö och får världens bästa förlossningsteam, men var inte tillräckligt öppen och bestämmer mig för att åka hem igen tills det närmar sig. Åkte in andra gången och fick samma underbara team igen (fantastisk service om du undrar mig med tanke på att barnmorskor max har två aktiva förlossningar på gång samtidigt). Förlossningen var fantastisk så pass att jag födde utan någon smärtlindring trots att jag tidigare grät av bara tanken av förlossning. Personalen var helt enastående och lät både mig och pappan samt min mamma som kom direkt att få ta vår tid på förlossningen och hämta oss. Därefter rullads jag till BB-avdelningen som jag valde att lämna redan samma dag eftersom allt gick över förväntan och Malmös personal gjorde verkligen allt för att jag skulle känna mig trygg och i goda händer. Så rekommenderar MALMÖ starkt!

2018-04-26
Nicolezackres
Nicolezackres

Hej! Jag födde i januari. Vi va i Lund. Väldigt nöjd med förlossningen och patienthotellet. Du kommer inte till BB i Lund om allt gått bra (tror jag), utan direkt till patienthotellet. Vi va på BB i ett dygn och tyvärr va vi inte nöjda där. Men som sagt förlossningen och patienthotellet va fantastiskt! Jag har många kompisar som har fött i Malmö. Dom är nöjda med förlossningen men inte BB. Många har åkt till patienthotellet i Lund efteråt och det har gått bra. Lycka till!

2018-04-25
Saaandralund
Saaandralund
Barn på 2 år och 1 månader

Har fött i Malmö 3 ggr, fullt i hela Skåne varje gång.. jag har bara rejäla tråkiga nyheter så sikta på Lund

2018-04-25
ojojojsan
ojojojsan

Jag födde för en vecka sedan i Malmö. Jag är mycket nöjd med alltihop! Dock fick jag stanna kvar på BB-avdelningen eftersom jag har haft havandeskapsförgiftning och blev igångsatt. Det stämmer att om allt gått bra så får man i Malmö antingen åka hem eller till patienthotell i Lund. Föder man k Lund flyttas man också över till patienthotellet om jag förstått det rätt. Dock kan det ju vara en fördel att slippa ta en så pass nyfödd i bilen till Lund så jag hade försökt få plats i Lund om jag var du. Det var min plan egentligen men sen blev det som det blev för min del!

2018-04-25
Mammaiapril18
Mammaiapril18
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...