App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kudde

Hej, min lilla flicka på snart 2 månader har totalt vägrat att ligga på mage vad jag än gör. Även när jag lägger henne på sida vänder hon sig för att ligga på rygg dvs hon älskar att ligga på rygg. Inte konstigt kanske även jag gör det o alltid gjort. Nu är jag rädd för platthuvud alltså formen på huvudet o undrar om jag kan få lite råd kring dessa kuddar som hjälper till att forma huvudet! Tror ni det är försent nu när hon är 2 månader? alla råd o tips tas emot. Förklarar gärna om ni har en sån hur mkt o mm ni använder den? Tack tack :)

2018-04-24
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars
Bebis på 2 månader

Hej, sån kudde har hon sovit på sen födelsen haha nu har jag iaf beställt hem formkudden får helt enkelt testa o se om jag får nå resultat. Tack

2018-04-24
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Vi har en vagnkudde:) dom är små o smidiga o ingen av våra barn har fått platt bakhuvud.:) så en sådan kan du köpa:) tvinga inte ditt barn ligga på mage hon vänder sej när det är dags o då väljer hon ju själv ;) lycka till :) https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnsangar-tillbehor/sangtillbehor/tacken-kuddar/310015sv-se-farg-form-kudde-v-v-basic-26x32cm?gclid=CjwKCAjwq_vWBRACEiwAEReprDt7iRAUwdn6GPLr4MvQPCL21nYyaVGPap_GnnXP60dDVDB6XWxTJhoCHdsQAvD_BwE

2018-04-24
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Tack snälla för svaret, har faktiskt testat det oxå men icke icke min lilla envisa brud vill inte det heller hahah. Jag är väldigt intresserad av denna kudde om någon har mer info kring den.

2018-04-24
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Testa att liggamma, ligg kvar och sov/vila tillsammans. Krama eller stryk barnet på ryggen.
Vi har gjort det Sen dag ett. Varje gång vi byter vilket bröst som ska ammas från så byter vi automatiskt sida också. Min son sover på båda sidor och rygg.
Hoppas mitt svar hjälper.

2018-04-24
Pasko
Pasko
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...