App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

besök på mvc

imorgon ska jag på inskrivning på mvc och undrar vad ni hade sagt till nyfikna arbetskamrater. chefen vet att jag är gravid och ska dit men om någon annan undrar så vill jag inte avslöja mig. vad gör man mer på kk än kollar bebis 😃?

2018-04-23
Soffepoffe
Soffepoffe
Bebis på 15 månader

Haha för hela familjen ;) är mammaledig så har inget jobb just nu :) bara min mans bror o hans sambo som vet då dom ska bli gudföräldrar o sen en väninna till mej :) hehe nä stora tröjor o sen ligger mina barn så i magen så dom inte syns knappt.. hade normalt sf-mått hela förra grav och födde en kluns på 4700 gram i v 39 så ingen som visste han skulle bli så stor ;)

2018-04-24
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Grattis! 😃 vet inte var du jobbar eller så men vi har flextid så jag skrev bara upp att jag skulle flexa o ”göra en grej” typ så var det ingen som frågade. De fattade nog att jag inte ville berätta haha. Tjatar de att du ska berätta så bara säg att det inte är deras ensak, måste du säg att du ska till mvc?

2018-04-24
Paulinefin
Paulinefin

MrsRoos hur har du lyckats dölja de så länge😁 även för familjen eller bara jobbet 😁

2018-04-23
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Jag har inte sagt något till någon o jag är i v 30 😜 så det går ju o dölja haha. Säg att du blivit lite fet annars x) haha Nä på inskrivningen så är det typ prata o ta blodprov o blodtryck o lämna urinprov:) grattis förresten:)

2018-04-23
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

som nedan skriver, ev säga att du ska byta p-piller eller kolla cellförändringar. annars se till att du ska dit på en ledig dag när du inte jobbar så slipper du förklara dig om de inte är så att du jobbar på mvc. om det är inskrivning så förmodar jag att du inte är så långt gången ännu? då brukar dem oftast göra olika prover & ställa massa frågor bara 😁

2018-04-23
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Du kan väl bara säga att du ska på läkarbesök, om någon fortsätter fråga då kan du påpeka att de är mycket oartiga

2018-04-23
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...