App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Profylaxkurs

Hej. Är det nån här som gått en profylaxkurs? Hört mycket gott om det men det kostar ju lite. Blev tipsad om en online kurs på fodautanradsla.se. Är det nån som har gjort den?

2018-04-18
IsabelleLatifa
IsabelleLatifa
Barn på 2 år och 6 månader

Vi gick Annas Profylaxkurs (http://www.profylaxgruppen.se/), finns även som webbkurs. Ja, det kostar lite men klart värt pengarna om du frågar oss. Profylax handlar inte "bara" om andningen utan även om att jobba som team, avslappningsmetoder mellan värkarna. Vår förlossning upplevde vi som en riktigt bra upplevelse då även vår barnmorska hade profylaxkunskap. De fåtal ggr vi kom "fel" in i värkarna är jag evigt tacksam för profylaxen. Vår dotter föddes med sterila kvaddlar och med hjälp av andning, avslappning och ett bra teamarbete. Så jag rekommenderar varmt Annas Profylaxkurs ♥️

2018-04-24
Ida Kvist
Ida Kvist
Bebis på 11 månader

Jag och min man gick profylaxkurs (föda utan rädsla). Vi tyckte verkligen att det var värt varenda krona! Ett tips är att läsa den boken först, då får du ju en känsla för om det skulle vara något för dig/er. Vill man spara en slant kan man låna den på biblioteket! Tyckte mycket om boken. Vi hade högläsning ur den när vi åkte bil lite längre sträckor. Då kunde man liksom "pausa" läsandet och diskutera saker när det dök upp saker man hade funderingar kring.

2018-04-24
Mhmmm
Mhmmm

Jag gick ingen profylax och känner inte att jag saknar det,. MVC hade andra kurser och sa att det viktigaste är att man andas, inte hur man gör det,. Under förlossningen var det lustgasen som styrde min andning

2018-04-22
JennyLowerot
JennyLowerot

ok. här finns det ingen gratis =( en kurs med profylax kostar över 2000kr eller runt 600 online.

2018-04-22
IsabelleLatifa
IsabelleLatifa

Beror på exakt vad du menar med det, vi hade ju via vår MVC, gratis, flera olika kurser där profylax var en av dom 😀 Jättebra var den tyckte jag!

2018-04-18
Lily1988
Lily1988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...