App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i magen o mår illa

Är i v 29 nu. Sen igår höll jag på en del här hemma flyttade lite saker o gick upp o ner för trapporna med grejer (2 trappor i vårt hus). Och på kvällen igår när jag tagit hand om mina små huliganer (min man jobbade) så fick jag grymt ont i magen. La mej på soffan för att vila men hade ändå ont sa till min man när han kom hem att vi kunde lägga oss.. la oss i sängen o jag somnade rätt fort.. nu idag när jag vaknade så har jag fortfarande ont.. jag å vet inte om bäsen har vänt på sej för alla sparkar känns neråt.. o hickar gör bebisen i höjd med naveln.. och pga att jag har ont i magen så mår jag antagligen illa.. nån som känner igen sej? Blir så orolig när jag får ont i magen så..

2018-04-18
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Ja. Blev bara så chockad för det gjorde verkligen ont så idag va vi på soptippen o slängde skit men bar bara lätta saker som kartonger o papper idag o fick lite ont efteråt.. Ja tänkte jag ska till henne nästa måndag inte denna som kommer nu utan måndagen efter så ska prata med henne då:)

2018-04-19
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Hade likadant så fort jag ansträngde mig mer än att ta på skorna.

Men som vanligt prata med bm om du är orolig

Foster tål ju mer än man tror dock. Finns ju tyvärr många som försökt framkalla abort på diverse sett helt utan framgång.

2018-04-19
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

du måste gå med din bbarnmorska

2018-04-19
August2017c
August2017c
Barn på 2 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...