App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min dotter biter mig

Min dotter på 9 månader har 8 st tändee och har börjat bita mig. Ofta . Vid olika tillfällen. När hon ammar . Vill komma upp och från ingen stans när vi myser i soffan. De e svårt å säga till på ett sansat sätt när hon biter med all kraft i bröstvårtan. Hur ska jag gå till väga ? Hjääälp !

2018-04-17
Gofiis
Gofiis
Bebis på 12 månader

Massera på tandköttet med tandborste och det fungerade också med oss så att aj aj och grät lite grand. Han slutade direkt. Lucka till.

2018-04-26
Odoyun
Odoyun
Barn på 2 år och 11 månader

Vår dotter bet mig en period också. Inte i samband med amning. Vi drog det till att hon hade tänder på gång samt att hon inte riktigt fick fram vad hon ville. Jag sa väldigt bestämt ifrån när hon bet mig. Sen gick det över. Sen helt plötsligt för någon vecka sedan så bet hon mig igen i axeln. Nu är hon 1 åt och 9 månader. Den sista gången var nog för att hon fick något ryck. Då skrek jag rakt ut för jag blev så chockad. Då såg hon rätt skärrad ut och sa mamma aj aj och sen fick jag en kram. Så något har nog gått fram. 😂

2018-04-18
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 38

Jag slutade amma strax efter första gången min dotter bet mig, inte pga bettet utan kände bara att det var dags, hon var då ca 8 och en halv månad. Men hon bet mig o andra kroppsdelar istället, benet, armen, händer, tår etc.

Tror det kliar i munnen och innan första tanden spelade det ju ingen roll att hon vet.

Men sätt fingret i mungipan lossa suget säg Aj och avbryt amningen en liten stund. Uppta igen och repetera vid behov.

2018-04-18
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...