App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stockholmare i Övik?

Min man har just fått jobb i Övik och vi måste typ flytta inom 1,5 månad. Jag är egentligen den som legat på mest ang flytt, trots att det är han som är därifrån. Nu blev det plötsligt väldigt verkligt och jag får lite småpanik. Är uppe nu i helgen och har lite långledigt hos svärmor, samtidigt som han varit på intervju och så. Hört från olika håll att det på sistone flyttat hit en del stockholmare, finns det möjligen nån sån här? Hur gör man ens när man flyttar 55 mil på bara en månad?

2018-04-13
SysterEmma
SysterEmma

Det ska förstås vara en punkt i mejladressen också 😊 Vi flyttar för övrigt upp nästa vecka, men har inget boende i Övik än, så vi mellanlandar hos svärmor i Docksta tills vidare.

2018-05-19
SysterEmma
SysterEmma

Åh vad härligt att höra! Du får jättegärna mejla mej på libellemma@gmail.com

2018-05-19
SysterEmma
SysterEmma

Hej jag har flyttat upp till Övik i mitten av mars så jag vet hur det är att börja om. Du får gärna höra av dig om du vill prata med en Stockholmare 😉

2018-05-17
Barn på 2 år och 11 månader

Skönt att höra! Här tar vi med en ettåring och en treåring, så kanske att de hjälper en att hitta vänner, genom lekparker och förskola och så.

2018-04-14
SysterEmma
SysterEmma

Nu har jag ju inte flyttat just den biten men för fyra år sen träffa jag min sambo, jag bodde då i Växjö och efter fem månader av pendlingen fram och tillbaka flyttade jag upp till Herrljunga.(20 mil). Såklart är det jobbigt med vänner men de var ju också att jag skulle lära mig att hotta överallt 😂 där man är uppväxt vet man ju typ automatiskt var allt ligger 😂 Det är jobbigt på många sett men de är det bästa jag gjort i mitt liv att flytta , har växt och utvecklas som person jätte mycket och de bästa är helt klart att vi har en dotter på 8 månader nu 😊😊

2018-04-14
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Bebis på 15 månader

Åh, tack! Ska kolla upp! Man måste ju liksom börja om från scratch. Vänner och hela skiten. Jätteläskigt!

2018-04-13
SysterEmma
SysterEmma

Jag bor inte där men ladda ner tjejkompisappen Gofrendly :)

2018-04-13
millanw
millanw
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...