App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ont i magen

Sonen på 4 år har haft ont magen från och till i flera dagar. Började för 4 dagar sedan på lördagkväll med en kräkning och sedan hängig hela söndag. På måndag eftermiddag kom feber och ont i magen på kvällen,. måndag feber. , tisdag feber och ont magen och nu ont i magen. Han är lite förkyld och hostig... ringde 1177 och kollade så det inte är akut (typ blindtarmen) Jag förstår att det inte går att få diagnos här . undrar mest om någon har erfarenhet av samma. Hur hjälpte ni mot magontet och hur länge höll det på? Är inne på 4e natten och jag lider med sonen.

2018-04-11
Fiakatten
Fiakatten

ingen feber på dage bara höll och natt. Hans bajs var löst i lördags men sen dess helt normal... Hoppas och ber att han klarar sig från magont i kväll och natt!

2018-04-12
Fiakatten
Fiakatten

Har han feber under dagen också? Kan ju så klart vara ett virus eller någon bakterie. Är avföringen normal?

2018-04-12
anjo95
anjo95
Barn på 3 år och 3 månader

på dagen är han ganska ok, ingen feber eller magont.

2018-04-12
Fiakatten
Fiakatten

Pekar mitt på magen då jag frågar men är osäker på om han pekar exakt där det gör ont. Funderar på om det är typ förkylning i magen. Det underliga är att det bara är på sen kväll/natt.

2018-04-12
Fiakatten
Fiakatten

Vart i magen har han ont? Är det blindtarmen gör det ont runt navel o ner åt höger sida magen. Han kan ju fått magsjuka.. eller rotavirus.. eller har han ätit något som inte ni ätit?

2018-04-11
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...