App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning i vecka 10

I lördags började jag plötsligt blöda ganska mycket och misstänkte att jag fått ett missfall. Idag var jag och gjorde ett vul och hjärtat slog och allt såg bra ut. Hade dock en blödning i moderkakan men som jag förstod det så var det inget att oroa sig över. Ska tillbaka om 14 dagar och kolla så det ser bra ut. Någon mer som vart med om detta?

2018-04-09
Lilsof
Lilsof
Bebis på 16 månader

Fick oxå blödning och magont i typ v 12 där och visade sej att jag oxå hade ett hematom i livmodern.. men det har läkt nu.. åkte in för magsmärtor fick åka upp till gyn dom hittar inget får åka ner till akuten igen när jag går på toa ser jag att jag blödigt.. Upp till gyn igen dom hittar ett hematom får blodstoppande o blir inlagd 1 dygn och sen åka hem med sjukskrivning 4 veckor. Är idag i v 28:)

2018-04-10
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Hej! Jag var med om samma sak flera gånger under min senaste graviditet. Första blödningen i vecka 9, sen i vecka 11 och sen fortsatte det hela graviditeten. På vul såg de att jag hade ett ganska stort hematom i livmodern, vilket var orsaken till blödningen. Jag blev sjukskriven från v 10 till förlossningen som blev v 35. Allt gick bra till slut! Förstår din oro, men det är ganska vanligt med blödningar tidigt i graviditeten, försök tänka så. Lycka till!

2018-04-09
Liwi3
Liwi3
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...