App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vårkläder

Hej! Nu när våren kommit med stora steg, tycker jag det är svårt att klä min lilla 5 måns kille. Vi har köpt en fodrad jackkavaj med scarfs till honom. Då det är för varmt med hans teddyoverall. Men min fråga är behöver jag skor? Just nu sitter han inte inte heller kryper... Andra klädtips mottages gärna

2018-04-09
Emmaka79
Emmaka79
Barn på 2 år och 5 månader

Nej du behöver inga skor. Köp ett par tossor ist. Eller raggsockar o ha på fötterna:) jag har köpt skor till min 10 månaders nu bara för han både ställer sej upp o går utmed saker så tycker han kan vänja sej vid skor hehe men en 5 månaders behöver inte det:) o en tunn mössa! Har ju varit varmt ute nu ett par dagar iaf här där jag bor 16-20+ mitt på dagarna så vi har tagit på pojkarna regnjacka tunn mössa o skor o sen gått ut :)

2018-04-10
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Jogging eller tunn fleeceoverall. Skaffa tossor eller stickade strumpor om han ligger nerbäddad så räcker det gott och väl. Finns även fleecebyxor som man kan använda som överdragsbyxor om det behövs.

Mockasiner finns nog gott om i affärerna nu med. Mössa är ju viktigt även om det är varmt. Tunn hjälmmössa är bra när det är varmt.

2018-04-09
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...