App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tar ej napp

Min son på 3 månader vägrar ta napp, han tog den ett tag i början men nu ser de ut som han ska spy när vi testar. Han suger på sin hand och mina fingrar och även på flaskan men blir så arg när de kommer mat då han inte är hungrig längre. Vad gör jag?

2018-04-05
Lizasoderberg
Lizasoderberg
Barn på 2 år och 3 månader

Vår dotter började ta napp när hon var 3 1/2 månader. Men då funkade enbart Esskas anatomiska latexnappar. Då provade vi mååånga sorter innan. Men jag gav inte upp, för fick så mycket sår och blåsor på bröstvårtorna emellanåt av amningen, så vägrade vara hennes levande napp :)

2018-04-10
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

En väninnas dotter tar bara dendär plastgrejen man har för att skydda bröstvårtan med Känns läskigt men å andra sidan fick jag för mig att hon inte får sova med den, bara somna då dom vill vara säkra på att hon inte sätter sig i halsen

2018-04-10
CrushedIce
CrushedIce
Barn på 1 år och 11 månader

Min dotter är likadan. I början valde jag att inte ge henne nappen för ville hel amma men har testat efter en månad o hon hatar nappen. Har också testat alla möjliga märken o former men hon vägrar så jag har helt enkelt gett upp hoppet. Har fått acceptera att mitt bröst är hennes napp det är så min lilla bestämda tjej vill ha det. Kanske kommer om ett tag men just nu känns det inte så. Många jag frågat säger att när deras barn inte tog nappen så tog dem den aldrig efteråt heller så jag låter helt enkelt tiden avgöra. Får vänta o testat lite längre fram. Egentligen är jag inte direkt ett fan av nappen men ibland kan det vara skönt om hon suger på något annat i flera timmar oxå hahah, men men mamma är väl helt enkelt bäst ❤️

2018-04-06
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Min son använder inte heller napp, han gallskriker om man håller den kvar så som många rekommenderade oss så vi gav upp. Han valde själv att sugar på tummen och har sina två snuttefiltar.

2018-04-05
Maandiiis
Maandiiis

Men tvinga inte ungen ha napp då.. Min son har aldrig haft napp han bara klöktes så vi sket i det. Finns ingen anledning att ge dom napp om dom inte vill ha. O anledningen till att han blir ledsen när maten är slut i flaskan är för att han inte känner förrän om en liten stund att han är mätt:)

2018-04-05
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vår dotter vägrade ALLT! Hon har klarat sig bra utan napp, tumme eller snutte

2018-04-05
Okonkret
Okonkret

Min son har aldrig tagit napp utan använder tummen och sin snutte-trasa

2018-04-05
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Har du testat olika märken på nappar? Min dotter vägrar annan napp än mam. Men testa mam, esska, tomee tippi, och nuk alla har olika form. Nuk rekommenderas på neo har jag hört då den är lik bröstvårta.

Du kan även testa latex istället för silikon napp. Vissa barn vill inte ha napp tyvärr, testa gärna en napp lik nappflaskan också den kanske accepteras bättre.

2018-04-05
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...