App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mjölkstockning

Hej, jag har en dotter på 1 månad. Jag ammar o ger även ersättning! Jag har sen två dagar tillbaks fått mjölkstockning för första gången. Har haft hög feber samt frossa. Någon som har bra tips samt hur lång tid kommer detta ta tills det går över. Tack!

2018-04-04
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars
Bebis på 2 månader

Tack tack tack ❤️

2018-04-04
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Handmjölka i duschen med varmt vatten. Du får klämma som tusan och det kommer göra skit ont men får du bara igång det på de stället där stockningen är så kommer du kunna amma bort det sen.

Hasse mjölkstockning hur många ggr som helst när jag ammade. Har du fortfarande feber efter 3 dygn så kontakta sjukvården.

2018-04-04
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Håller med amma o använd värmekudde det gjorde jag oxå:) mitt försvann rätt fort faktiskt tror det tog ett par dagar .. det gör så förjordat ont med mjölkstockning :/ och även när dom suger så gör det ont men det går över om man ammar:)

2018-04-04
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

ush det där är så jobbigt! det som hjälpte mig när jag hade det var värmekuddar och att amma amma amma! helst hela tiden. och att försöka handmjölka. Fast inget ser ut att komma så hjälper det ändå. min mjölkstockning gick över efter ett dygn ungefär och mycket tack vare min son som var mästare på att snutta. Krya på dig!

2018-04-04
Noriisabel
Noriisabel
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...