App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Enorm mage redan? Vecka 19

Jag tycker att min mage ser ut som att jag vore i 7e månaden. Så stor! Är en liten tjej från början och har en megamage redan, ser mycket längre gången ut. Tack o lov har jag fått lite rumpa och lår som jämnar ut de en aning. Är detta normalt? Väntar endast 1 barn. Några från jobbet har frågat om jag väntar tvillingar och sagt att min mage är för stor. Normalt sätt bryr jag mig inte men blivit en aning känsligare nu under graviditeten.. undrar mer om man ska ha såhär stor mage 😫 på kvällen ser det ut som jag ska föda vilken dag somhelst 🤣 Vore intressant höra från andra mammor 😊 detta är min första graviditet.

2018-04-01
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

Hej! Jag har också haft en stor mage från början. Kunde inte dölja den alls från vecka 12.. har också fått otroligt mycket kommentarer om att "det måste vara tvillingar" eller att "du måste vara längre gången än vad du tror". Men nepp! Är en bebis i magen och mitt eget BF var bara två dagar efter det som blev sagt på ultraljudet. Tror också att jag ser extra stor ut då jag är kort och smal i övrigt. Magen är det enda som vuxit på mig och den står verkligen rätt ut! Försök att strunta i andra människors kommentarer, även om det är svårt. Eller säg åt dem att du inte uppskattar att de kommenterar din kropp, de har inte rätt att göra det bara för att du är gravid.

2018-04-02
Moivil
Moivil

Det handlar lite om hur du bär din bebis med.. Min minsta pojke vägde 4715 gram när han föddes o då i v 39 men min mage va normalstor enligt kurvan.. denna bebisen jag väntar nu är magen enligt mej själv en annan form ingen vet något eller har sett det än o jag är i v 27.. ta det lugnt o skit i folks kommentarer säger inte din bm att du har för stort sf mått så är det oftast ingen fara:) däremot så vet jag att har man stor mage så är ALLT jobbigt när man kommer i v typ 30 haha jag orkade inte ens knäppa mina skor med minsta pojken haha det fick min man göra :) min mage stod ju liksom rätt ut haha o måla tånaglarna va bara att drömma om haha fick han oxå göra..

2018-04-02
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader

Sannylala: jaa! Har märkt folk tar sig mer luft nu att kommemtera när man blivit gravid. Lite strange.
Är med kort 😊 tycker alla är vackra som gravida. Stora som små.. tycker man borde lyfta varandra istället 🌸🌸

2018-04-02
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

Elin axelsson: Hahahahaha störtskön kommentar ! 😂👏👏 ska börja säga så nästa gång ngn kommenterar. Håller med om att de tas onödigt mkt luft att kommentera andras kroppar. Speciellt ngn som är gravid då de ser olika ut. Fick reda på jag har framlutad livmoder eller vad de heter.. och mycket fostervatten kanske därför :)

2018-04-02
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

Under min första graviditet fick jag också stor mage och massor av kommentarer om det inte var tvillingar.. man blir så sjukt sårad och ingen har rätt att säga så! Jag är ganska kort och har resonerat så att barnet faktiskt inte har så mycket plats att växa uppåt och då får det bli utåt! 😁 är i vecka 11+5 i denna graviditeten så ska bli spännande att se hur det blir denna gången! 😁 älskar sånna kommentarer som att man ”gått två månader över tiden”, ”väntar en elefant” eller liknande! 😁

2018-04-01
SannyLala91
SannyLala91
Barn på 1 år och 8 månader

Det är så olika från kvinna till kvinna och graviditet till graviditet. Jag va enorm med första. Va stor redan innan men herregud. Bm skickade mig på massa tester om graviddiabetes, tillväxtultraljud mm men det konstaterades att jag hade onormalt mycket fostervatten helt enkelt. Där emot ska andra ge fan i att kommentera hur din mage är och ser ut. Själv sa jag ibland svar som ”nej asså det är en elefant” eller ” jag har gått 2 månader över tiden”.

2018-04-01
Elin Axelsson
Elin Axelsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...