App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Varför gör han såhär?

Hej! Jag vet inte vart jag ska börja men jag har eller får säga hade men vi är fortfarand sambos. Han va mitt livs kärlek vi har 2 underbara barn i hopp. Detta är en lång story men ska försöka ta mig kort. Vi har varit tillsammans lite över 5 år han har under årets lopp varit svartsjuk fått för sig saker tror jag tittar och vill ha andra män. Jag vet redan här lyfter ni nog på ögonbrynet men han har varit extremt kontrollerande velat vara på medhörning han är i telefonen och hör vad jag gör. Jag hade ett jobb i tiden där chefen var väldigt skämtsam med allt och alla och sen en dag kom han in och säger ”todelooo” och frågar efter receptionisten och ja svara likadant detta har jag fått äta upp i alla år. Min sambo tror vi hade en ralation för så svarar man inte till en chef. Detta har ätit upp vårat förhållande men tiden gick vi fick dessa 2 underbara barn jag blev arbetslös vid en period när jag va gravid och va det länge sen va jag mammaledig och nu så har jag sen några månader tbx fått ett bra arbete ett vikariat men de verkar vilja ha kvar mig så jag har blivit erbjuden en annan tjänst. En dag va jag och min sambo och åt lunch och sen följde han mig tbx och på mitt våningsplan så kom vaktmästaren och titta på mig och tänkte säga hej såg det ut som men gjorde inte det. Jag och sena vaktmästare har inget med varandra o göra vi säger knappt hej till varandra och i bland gör vi det bär vi ser varandra i korridoren inget speciellt med det och min sambo bråkar sen den dagen med mig om vaktmästaren och tror vi har en relation bara för han tönkte säga hej men gjorde ej det. Kan säga så här att jag har haft ett helvete sen den dagen med massa oskyldiga anklagelser. Nu vill han lämna mig för han tror jag har ngn annan han vill inte se påmig röra mig ngt han hatar mig ich behandlar mig som jag skulle vart otrogen. Jag är helt knäckt förstörd jag vill inte vi ska skiljas älskar han över allt er det kanske låter sjukt men gör det vill bara vara med han. Varför gör han så här mot mig snälla?

2018-03-31
snuttiz
snuttiz
Barn på 3 år och 6 månader

Läs om narcissister, har han liknande drag? Gå inte i ett förhållande och må dåligt, behaga inte honom, vad gör han för dig? Vilken förebild vill du ge dina barn?

2018-06-18
Motherof3children
Motherof3children

Av vad jag har märkt så är det sånna personer som oftast är dom som är otrogna själva, därav osäkerheten. Om du inte attraheras utav honom m.m säger sig självt... du borde göra slut och tänka på dig och ditt/dina barn

2018-06-14
LindaN94
LindaN94
Bebis på 11 månader

Jag håller med övriga! Detta är inte ett bra förhållande! Googla på narcissistisk personlighetsstörning och du kommer säkert märka att det stämmer på din sambo.
Jag har själv levt med en narcissistisk karl. Jag älskade honom, men tyckte inte om honom på slutet pga hur han behandlade mig!
www.narcissism.se är en bra sida.

2018-04-03
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Dessutom, om han nu har så starka bevis på att du varit otrogen, varför fortsätter han vara med dig? Om det är så viktigt att han gör slut, hur kan han då mysa med dig och ha dig nära, när du har svikit honom på det sättet? Borde han inte ta sitt pick och pack och dra direkt? Det hade jag gjort, och definitivt inte legat och gosat med någon som jag vet har delat säng med någon annan. Det är inte heller logiskt, eller hur?!

2018-04-01
Tessan U
Tessan U

Ja det låter verkligen som att han psykar dig. Och hittar på, varför skulle han veta första och sista bokstaven i någons namn men inte hela? Det är inte logiskt, han ljuger! Och tänk om du hade hållt på son han, "såg du va han kolla in mig" osv, det hade ju gjort honom galen. Som någon skrev, respektlöst. Ja det finns ju ett uttryck som heter "såsom man känner sig själv känner man andra", men jag tror inte att det är någon idé att du spekulerar i om han har någon annan. Han har smittat dig med sin egen osäkerhet och han lyckas verkligen med psykningen. Nu är du själv i det beteendet som du problematiserar här, du har också blivit svartsjuk och osäker. Ju mer du trånar så desperat efter honom och vädjar, desto mer kommer han att fortsätta för då ger du honom det han vill ha, makt kontroll och bekräftelse. Försök ta ett steg tillbaka, försök se det utifrån. Vad hade du gett en vän i samma situation för råd? och vad vill du uppnå med relationen? lycka till! låt inte hans respektlösa beteende bli din verklighet, att du börjar tro att du är lika lite värd som han förmedlar till dig!

2018-04-01
Tessan U
Tessan U

Håller med catfight! Detta han håller på med är kvinnomisshandel. Du måste ut ur denna relationen för du och dina barn kommer drabbas av det ännu mer i längden. Va själv i ett förhållande där det skulle lyssnas på samtal o läsas vilka jag skickat sms till. Det är inte NORMALT. Va inte naiv! Detta kommer inte bli bättre tro mej det kommer snarare bli värre. Lämna medans du kan o ta hjälp av familj och vänner. Man ser inte saker när man är i dom men folk utifrån ser dom.

2018-04-01
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vill du leva i detta? Vad ger dig er relation?! Det kanske inte går och prata med honom, skriv ett brev eller mail till honom. Skriv hur mycket han sårar dig och allt du känner. Även att du älskar honom så mycket MEN att kärleken är inte allt i en rekreation, respekt är viktigaste. Han verkar inte ha respekt då han anklagar dig för saker som inte finns! Det kan vara svårt att lämna om man har barn och känner sig hel i en relation även om det finns brister... kom i håg att du är värd respekt, kärlek och tillit! Lycka till och hoppas det blir bra mellan er!

2018-04-01
Daian
Daian

Tack för era svar. Vi gick i parterapi i somras men hon var väldigt dyr och han gillade inte henne sen blev det inget mer med det. Men vi Böda vet att vi behöver hjälp. I kväll har vi haft mysigt älskande men han sa gång på gång ”detta förändrar ingenting det är slut” sen fråga han och kom med påståenden att han vet jag har någon på mitt jobb han har fått bevis och nämner att personen heter något med b första bokstav l sista. Gång på gång har jag sagt förtvivlat gråtande att jag har ingen annan och jag har alltid varit honom trogen vilket jag varit älskar honom verkligen men detta spel eller vad han nu håller på med tar knäcken på mig. Jag är jätte rädd för det är han som är otrogen mot mig och han gör så här för det ska bli lättare gör han att släppa mig. Känner att något är det är bars så orolig det är han dom går bakom ryggen på mig. För en sak har jag lärt mig en kille lämnar aldrig om de inte har något nytt, vi har haft det dåligt länge och jag har märkt att han har sånt enormt bekräftelse behov så fort vi är ute så får jag frågorna som ”märkte du något speciellt med henne, såg du vad hon titta ” och ja jag ser ofta hur kvinnor spanar in han fast jag är med och han njuter av uppmärksamheten, därför jag är så orolig han skulle vars otrogen.

2018-04-01
snuttiz
snuttiz

Om jag var du hade jag tänkt mindre på vad jag vill och mer på vad som är bra för mina barn. Vad sänder erat förhållande ut till era barn? Stå upp för dig och dina barn och nu har fu världens bästa chans! (ps. ofta är det dom som är svartsjuka å kontrollerande som själva varit otrogna ds).

2018-03-31
mixas
mixas

Han gör så för att han är en misshandlare. det är inte bara slag som är misshandel. Det du är med om är ett normaliserande som ofta leder till grövre och grövre grejer och till slut slag.hör av dig till närmaste kvinnojour och få hjälp.

2018-03-31
Catfight
Catfight

Det låter som att han har egna problem att ta tag i. Jag skulle föreslå att gå på parterapi alt. att han själv går till en psylolog. Detta är ju inte hälsosamt. Han måste få insikt i att detta beteende skadar dig, er relation och barnen men säkerligen honom själv också. Det kan inte kännas bra för honom att känna en oro och stress över detta. Jag säger absolut inte att det är acceptabelt! Försök prata med honom om att detta verkligen sårar dig, att han inte litar på dig eller kommer med falsks anklagelser. Hoppas detta löser sig.

2018-03-31
Mammatillpojke
Mammatillpojke
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...