App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur mycket smakis?

Vi har precis börjat med lite gröt på kvällen till våra kille på 4 månader och där känner jag att jag har koll med vad mycket han kan äta. Men vad gäller puré? Jag tänker börja med lite hemmagjord morotspuré till lunch nu, men ska jag bara ge lite på fingret eller kan jag ge en tesked första gången eller blir det för mycket? Tycker det är så svårt med mängd och när jag kan öka?

2018-03-31
Elinamanda2
Elinamanda2
Barn på 2 år och 3 månader

Jag försökte börja med pyttesmå smakprov, knappt en tesked men min dotter nöjde sig inte riktigt med det. Vissa puréer ville hon ha mer av och vissa tyckte hon inte om så då blev det bara pytte. Jag var lite rädd att det skulle bli för mycket men jag gick efter hennes vilja och hennes mage fungerade utmärkt så jag körde bara på. Hon är nu snart 6 månader och äter gröt/puréer/välling/smörgås och ersättning ett par gånger om dagen.

2018-04-01
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Ge lite på fingret rekmmenderar jag och ge smakisar när barnet är mätt å glad :) Mosad avokado,palsternacka,morot mm är lätta saker att göra :)

2018-04-01
8kee6
8kee6

Hemmagjort tycker jag att du kan ge så mycket som han vill ha, börja med att ge på fingret och om han gillar det så ger mer

2018-04-01
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...