App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall?

Vi var på VUL idag. Läkaren sa att barnet va för litet för att vara rätt "räknad" vecka, det va 4,2mm. Hon tyckte även att hon först såg hjärtljud, men för långsamma och sedan trodde hon att det kunde vara puls från mig själv. Nytt ultraljud ska ske om 10 dagar för att se om det växer eller om det r missfall.. enligt henne är det 75% risk att det blivit missfall.. Gravidsymptomen är kvar men är orolig att det är så illa som ett missfall. Jag blev inseminerad den 17/2. Vad är er erfarenhet av detta?

2018-03-29
Thnb
Thnb
Bebis på 5 månader

Hur har det gått för dig? Sen har jag också hört många glädjande historier om samma början men att det går bra sedan ändå så det kan gå precis hursomhelst och man ska tänka positivt för du har ett liv i magen :-)
Själv har jag varit med om missfall med tvillingar i januari, då vi blev flyttade mer än en vecka än vad jag hade beräknat, sen var det två i magen, men några dagar senare fick jag kraftiga blödningar som resulterade i missfall och två på varandra kvällar följande besök på gynakuten då mitt HB värde sjönk lägre än lägst.. Man visste inte vad det berodde på, det kunde ha gått bra också så vi skulle vara positiva efter första besöken på VUL..

2018-04-05
flingan32
flingan32

Tack!
Känns skönt att höra iaf och härligt att det gick bra för er 🙂hoppas på positivare besked nästa gång.

2018-03-30
Thnb
Thnb

Okej. men jag var med om något liknade, mitt första vul var i v 6+1 tror jag & läkaren påpekade att jag absolut inte var i v6 då fostret var litet & att man kunde inte tydligt se hjärtat slå så läkaren ville inte ens säga om de fanns ett hjärta eller inte. vi skulle få komma tillbaka exakt 1 vecka senare för att se om den vuxit. & den hade dubblas & hjärta ticka fint. läkaren flyttade bak mig med 1 dag bara. . håller tummarna att allt ska gå bra för dig.

2018-03-29
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Enligt vår app visar det v.8.. men räknar man exakt så är det v.6 på lördag

2018-03-29
Thnb
Thnb

vilken vecka ska du vara i enligt dig alltså?

2018-03-29
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...