App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

febertermometer?!

Har ni några på en bra och pålitlig febertermometer!? Har en kille på 2 månader och vill gärna att den ska funka en längre tid framöver.

2018-03-29
nnathaliefalk
nnathaliefalk
Barn på 3 år och 8 månader

örontemp funkar bra, jobbar på sjukhus och det är det vi använder där. Kom bara ihåg att inte mäta i örat om barnet har legat på det, då visar det oftast högre temp.

2018-04-01
anjo95
anjo95

den beröringsfria från Braun är bortkastade pengar! Den har aldrig å då menar jag aldrig visat korrekt! Rumptermometer när de är små å sen har örontemp funkat bra

2018-03-31
mixas
mixas

Örontermometer fungerar bra när barnet växt till sig så att hörselgången blivit tillräckligt stor för termometern. Innan dess är det lite si och så med hur exakt de mäter. Personligen tycker jag att örontermometer funkar bra. Om barnet har 39,7 eller 40,2 spelar i de allra flesta fall inte särskilt stor roll.

2018-03-30
aaannaaa
aaannaaa

Rumptermometrr är att föredra då den visar mest precis. Köp gärna en som tar 10 sekunder att mäta så du slipper bråka med barnet länge. Köper du till engångsskydd till termometern kan du använda den i munnen när barnet är äldre.

2018-03-30
viva91
viva91
Barn på 2 år och 2 månader

Jag och min sambo har varsin Braun örontermometer från innan vi träffades och de mäter väldigt ojämt på oss vuxna (om man mäter flera gånger efter varann och ojämt mellan varandra) att jag inte ens har testat på lillen. Jag har köpt en beröringsfri som mäter i pannan. Jag håller den dock alltid mot pannan för då visar den väldigt jämt när jag kollat flera gånger efter varandra. Jag hade den även med på sjukhuset och den mätte jämt med deras rumptermometer.

2018-03-29
emich
emich

Köpte brauns örontermometer men den är inte tillförlitlig för så små bebisar. Köpte en rumptermometer och det diffar 1 grad på mätningarna. Jag köpte en termometer med mjuk tipp från omron på apotea som är böjlig, den är jättebra. Kostar lite under 100 kr. Blev jättebesviken på örontermometern som diffar så mkt från öra till öra dessutom. Hoppas den blir mer användbar sedan när min bebis är lite äldre och det är lättare att få in den i örat.

2018-03-29
linnhansson1986
linnhansson1986

Vi har Brauns örontermometer till vår 1-åring, så nöjda. Vet att många säger att rumptermometer är det bästa men alla sjukhus, vårdcentraler m.m. kör ju alltid i örat så funkar det för dem gör det för oss också. Finns också olika val i den beroende på ålder. Så smidigt på nätterna också om de har feber så kan man hålla kolla när de sover utan att dra av blöjan och bråka med dem.

2018-03-29
Angelicaetzner
Angelicaetzner

Vi har en sådan rumptermometer tycker dom är super nät man har små bebisar :) vi ska dock köpa en örontermometer oxå men på små bebisar rekommenderar man rumptermometrar:)

2018-03-29
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...