App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förkyld?

Hej. Min son är täppt i näsan & snorig. Han är även lite rosslig i halsen. Men är ganska pigg & glad. Han har ingen feber, tog tempen imorse men då var det ingen feber. Vad kan jag göra för att underlätta andningen för han? Jag ammar & han blir 6 månader idag.

2018-03-28
Ellenor87
Ellenor87
Barn på 2 år och 5 månader

Jag sprayar med Renässans, några ordentliga puffar och sen brukar hon frusta till så snoret kommer fram och man kan ta det.
Hon sover i sin babysitter på nätterna för att komma upp, när hon var riktigt liten så satt jag och sov med henne. (Hon är 4 månader nu)
Tanken är väl att försöka få henne att sova i vanlig säng men än så länge funkar det bra med babysittern.
Har aldrig provat med snorsug faktiskt.

2018-04-12
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Tycker snorsug är det bästa, dottern tycker de är hemskt men de är ju bara ett pat sekunder och de hjälper verkligen , var iväg i helgen och hade inte med den så test nässpray och de rann ju bara lite från näsan efter och hjälpt inget.

2018-04-11
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Köp saltlösning (eller gör den själv) och snorsug. Vi brukar droppa lite saltvattenlösning först och sen efter några minuter försiktigt suga ut snoret. Bebisen kommer nog protestera men näsan blir ren och då blir det mycket lättare att andas.

2018-04-11
nintus
nintus
Barn på 3 år och 1 månader

Hade så svårt med Vå också. Jag köpte bebis nässpray och även droppar som löser. Tricket är att luta barnet bakåt eller att bebisen ligger. Några gånger om dagen bara, annars förvärrar det :/ och sen amma efter är bra. Jag kunde inte höja sängen, så jag la ett hopvikt täcke under madrassen och då blev det en fin lutning för oss båda i sängen :) sen är det vätska och kärlek, finns inte så mycket mer :/ men amningen hjälper och saltlösningen :) prova även ett bad, kanske näsan rinner lite efter också :) lycka till

2018-03-28
VictoriaOld
VictoriaOld
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...