App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

sexlivet dött och sambon porrsurfar..

måste mest skriva av mig, är så otroligt ledsen bara. känner mig stor, klumpig, fet och ful typ, och min sambos sexlust har vart på 0 sen min mage börja komma.. ca 5månaddr sen och haft sex 2ggr sen dess. ikväll skulle jag ta med sambons mobil från vardagsrummet och såg då att han hade ett pausat videoklipp från en porrsida. mitt självförtroende har aldrig vart på topp så att veta att sitter och kollar på porr sårar även om det tydligen är rätt vanligt.? Sambon vet att jag inte tycker om det då jag sa det en annan gång när han hade använt datorn men han ville inte prata om de alls. likaså i veckan fick han hem ett paket där det stod som beskrivning "Black toy" han öppna det när jag var iväg och var tvungen att visa vad han fått och näää tror inte 5 öre på att det var en fiskegrej men inte tagit upp detta med honom då jag inte vet hur jag ska säga det ens.. även om jag försöker vara på och bjuda till så avleder sambon, men inte ovanligt att han går på toa på längre besök typ 1-3ggr på en kväll..

2018-03-26
Amanda9605
Amanda9605
Barn på 2 år och 4 månader

Hej,

Jag vet precis hur du menar med självförtroendet, även om jag ibland känner mig stolt och kvinnlig med min mage, så känner jag mig lika ofta tjock, klumpig och osexig. Jag kan ju knappt knyta skorna längre. Sexlivet är inte vad det har varit om man säger så, vi försöker hålla igång, men har svårt att hitta bekväma ställningar, och slidan är såå känslig, så jag klarar bara av quickies på fem minuter, sen gör det ont. Vi kompenserar med kyssar, smek och kramar. Men sexlusten har minskat för oss båda, men det tror jag är normalt.

Vad gäller porrsurfandet hade jag inte lagt någon vikt vid det alls, både jag och min man tycker om att onanera till porr då och då, och då har filmerna inget annat syfte än att tända en fysiskt. Det behöver inte betyda att man är missnöjd med sin partner eller relation, det är bara ett fysiskt behov som dyker upp ibland, när man behöver lätta på trycket. Det som är synd är att han inte har vågat berätta det själv och att du kommer på det på det där sättet.

Jag håller med de andra i tråden om att det bästa du kan göra är att prata med din sambo om det, kanske inte just med fokus på porrsurfandet i första hand, men mer hur han tänker och känner kring din kropp och ert sexliv. Det kanske är för att han tror att du inte vill? Eller så skäms han över att tända på dig och att ha sex med dig när ert gemensamma barn ligger därinne? Om det nu helt enkelt är så att han inte tänder på en gravid kvinnokropp, då är det ju jävligt synd men knappast något han eller du kan hjälpa. Då får man prata om det, hitta en lösning som funkar för er båda och tänka positivt att du bara är gravid fyra månader till :-)

Lycka till! Och ge inte upp!

2018-04-15
Vintertilde
Vintertilde
Barn på 2 år och 4 månader

som många andra skrivit så är han nog själv mest orolig för dig och bebisen, samt att det kan vara väldigt läskigt för en partner att se sin andra hälft gå igenom en sådan stor förändring som vi gravida gör under graviditeten. Gällande att han kollar på porr så är det bättre att du pratar med honom och förklarar vad med det som sårar, är det typen av porr? Tittar han på kvinnor/män som gör att du känner dig mer osäker vilket gör att du blir upprörd? Eller är det något annat?

Sexualiteten är så individuell, och vissa behöver nog kunna titta på porr utan att det ska skambeläggas, för om man ”tvingar” någon att inte titta så gör hen nog bara det i smyg ändå, och då blir det mer skamfullt och laddat för båda parterna i förhållandet. Kanske kan du titta med honom? Eller be han berätta vad han tittar på och vad det är han gillar med det.

Personligen har jag tidigare varit i förhållanden där min partner konstant tittade på porr och ljög om det för mig, vilket var extremt sårande och jag blev väldigt svartsjuk över att han kollade på det. (Även om jag själv också då tittade på porr ibland men ljög aldrig om det).
Kommunikation kring ens sexliv är A och O för att det ska fungera, oavsett vad det gäller. Nu pratar jag och min sambo alltid om det skulle vara något som inte känns ok. Jag vet att han kollar på porr, och vi gör det ihop ibland också vilket har gjort det hela mer avdramatiserat. Jag vet att det bara är en upphetsningsgrej, inte som att han vill byta ut mig mot någon av tjejerna i klippen, det är ju mig han älskar. Precis som jag också kan titta utan att tycka annorlunda om honom. Så prata med honom utan att det är eller blir en allt för laddad stämning om det går, och säg vad med porrtittande som sårar. Att du behöver närhet och bekräftelse som en vuxen sexig kvinna - speciellt nu när du är gravid och man ofta känner sig som ALLT annat än sexig och attraktiv.

Hoppas ni får rätsida på det!

2018-04-01
X_fel
X_fel
Barn på 2 år och 4 månader

Hoppas verkligen att du tar dig mod och talar med honom! Även om det är ett känsligt ämne så måste du tala med honom. Oftast så räcker det inte bara att du ”skriver av dig här”. Men som tidigare skrivit så är det säkert att han tycker set känns konstigt med magen och barnet inuti. Jag känner lite - hade detta varit mitt förhållande så hade jag varit rasande. Då jag inte finner detta acceptabelt. Ert sexliv kommer aldrig bli sig likt igen efter ni fått barn. Så jag förstår verkligen hur du känner, men snälla ta dig mod och förklara till han hur det känns. ❤️ Hoppas det löser sig.

2018-03-28
SanUno
SanUno

Sex är ett känsligt ämne och det är viktigt att båda mår bra när det kommer till sex! Ingen ska tvingas/pressas till något de inte är bekväma med. Om ni båda har sexlust men han tycker det känns jobbigt med just penetrerande sex så kanske du kan föreslå mer oralsex? Utöver det så är alltid kommunikation a och o!

2018-03-27
sofiasorpola
sofiasorpola
Bebis på 2 månader

Spontant skulle jag säga att han set din mage växa, det är nått där inne, han vill inte skada bebis eller dig. Han ärdd om dig och han tycker säkert det känns jättekonstigt att ha sex pga magen. Många män tänker så - orealistiskt japp, men många gör det ändå. Om du tycker att hand beteende är oacceptabelt så konfrontera honom. Det kommer ju inte bli bättre av att du låter bli?!

2018-03-27
Plumpan
Plumpan

Jättetråkigt att ert sexliv inte fungerar och att du känner som du gör. Det bästa vore nog att prata om det även om det känns tungt att ta upp. Bara säg rakt ut ” det sårar mig att du porrsurfar” och se vad som händer.

2018-03-27
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-03-26
catharina7
catharina7
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...