App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF AUG 2018- Stockholm

Hej, Jag skall ha mitt första barn i aug, en liten pojke . Så lycklig och så efterlängtad.. Men hur funkar det här med mamma grupper? Vore super kul att komma i kontakt med några som har BF däromkring :))

2018-03-25
Nadia_p
Nadia_p
Gravid i vecka 28

Vi har bf 25/7 med första barnet också, så vi får se om det sker i juli eller augusti:) Grattis till er alla, vad man längtar och är nyfiken nu! Frågade BM sist om mammagrupp och hon sa också att det kommer från BVC ungefär 2 mån efter förlossning... önskar man kunde bolla tidigare men vi kanske kan ha lite kontakt här? Bor med i Stockholm och jag undrar så hur livet efter förlossningen kommer att arta sig:-) kram på er

2018-07-07
Gravid i vecka 31

Hej, väntar också pojke första barn början av augusti,

2018-06-29
Nafisakhon
Nafisakhon
Bebis på 9 månader

Jag väntar också mitt första barn i augusti, också en pojke. Längtar så mycket nu!
Har också funderat en del på mammagrupp, tror man blir tilldelad en mammagrupp. Hoppas på att få en bra, då jag är först av alla kompisar att få barn. Hade varit kul med någon/ några som förstår lite vad man går igenom :)

2018-06-27
rebeckavictoria
rebeckavictoria
Bebis på 14 månader

Grattis! Väntar också första till augusti och är så spänd på att få se mini. Det blir en pojke för oss också. Om jag har förstått det rätt kommer man i kontakt med en mammagrupp genom mvc och bvc :)

2018-06-11
Jossanpossan
Jossanpossan
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...