App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid eller inte?

Det var åratal sen jag var här i föräldrasnacket, men nu känner jag att jag behöver bolla tankar lite anonymt, dvs inte på Facebook där alla ser, hehe. Beräknad mens var för exakt en vecka sen, dvs söndag 18/3. Min senaste plutt är nästan 14 månader och mensen kom tillbaks för ca 5 månader sedan. Den har väl inte hittat tillbaks exakt, men den är hyfsat regelbunden och kan diffa på ett par dagar hit och dit och så har det varit efter alla fyra bebisar. Nu är jag en vecka sen, vilket inte burkar hända! Hade en massa mensvärk ungefär när mensen borde kommit, vilket kan vara ett graviditetstecken och tecken på mens. Tog ett test i torsdags som visade negativt. Om jag inte är gravid, vad finns det annars som kan orsaka en sån här försening? Har aldrig varit med om det tidigare nämligen. Har jag varit sen har jag varit gravid och jag har alltid fått solklara plus såhär en vecka efter. Vet inte riktigt vad jag ska tro!

2018-03-25
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 1 månader

Sorry! Missade det:) men ja, testa igen! Ja 10äl / år är normalt men man har ju mens varje månad ändå som jag fattat det:)

2018-03-27
mknl
mknl
Barn på 1 år och 11 månader

Jag hade testet en gång till! Fick dock lära mig hos min gynekolog att generellt så har vi kvinnor 10 ägglossningar per år. Uteblir mensen så kan det ju vara en logisk förklaring - att du helt enkelt inte haft ägglossning.

2018-03-27
Mammaiapril18
Mammaiapril18

Som jag skrev tog jag ett test i torsdags som var negativt. Jag har inte varit ovanligt stressad, kan inte komma på en enda anledning som skulle kunna göra mensen sen och yttre faktorer har inte kunnat påverka det tidigare heller. Det är därför jag är så fundersam! Ska nog köpa en annan sorts test och testa en gång till ärligt talat..... Ja det är full rulle minst sagt, men fantastiskt roligt!

2018-03-26
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 1 månader

Har du haft oskyddat sex? Har du tagit grav-test? Om jag var du skulle jag ta ett test nu så får du ju svar svart på vitt:) Kul med så många barn!

2018-03-26
mknl
mknl
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...