App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och migrän

Jag är gravid i vecka 11 och har sedan vecka 6 ungefär lidit av migrän till och från. Jag antar att det är hormonellt då jag ofta får migrän i samband med mens också. Är det någon mer som lider av detta? Isåfall lättar det eller håller det i sig hela graviditeten? Det är svårt att klara vardagen när man ligger utslagen med migrän flera gånger i veckan, plus att jag även har jättemycket illamående och trötthet :(

2018-03-25
AnnaPanna1986
AnnaPanna1986
Bebis på 17 månader

Hej, följer denna tråden då jag lider av samma problem. Har migrän med aura, och har i vanliga fall imigran nässpray.
Nu får det bli panodil.... Men det jag känt kan linda (om så än för stunden) är att sätta mig i en varm dusch, och efter duschen lägga mig med en kall handduk över ansiktet och en ispåse bak i nacken.
Det är ett elände :(
Krya på dig

2018-03-26
Reebeckaan
Reebeckaan
Bebis på 17 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-03-26
LisaÖ
LisaÖ
Barn på 1 år och 9 månader

Hej, jag hade samma problem! Migrän varje lördag haha konstigt nog detta varade i ungefär 6 veckor när jag va mellan v14-20 sen försvann migränen helt o hade inga problem. Jag har alltid varit extra rädd för tabletter så avstod helt från tabletter även alvedon. Sova o mycket vatten är att rekommendera. Min lilla flicka är 1 månad snart o jag har inte haft migrän en enda gång efter det. PS hade stora problem med migrön innan graviditeten så det blev mycket bättre efteråt. Lycka till o krya på dig.

2018-03-26
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Jag har aura migrän o haft många år och hade samma problem som dig. Jag fick migrän tidigt i graviditeten med båda (är gravid med nr 2 nu v.28) jag hade de värst de första veckorna typ till v.14-15 sen lugnade de ner sig. Jag tog aldrig några tabletter för jag var för rädd för konsekvenserna. Lycka till hoppas det blir bättre för dig 🌸

2018-03-25
Barn på 1 år och 9 månader

Hej!
Jag har haft migrän sedan jag var drygt 11 år. Har blivit behandlad med botox sedan 2012 och det har hjälpt mig väldigt mycket, men eftersom att jag blev gravid så fick jag sluta behandlas med det och även sluta ta min migränmedicin när jag fick anfall. Detta gjorde givetvis min migrän sämre så jag var tvungen att sjukskriva mig från jobbet från ungefär v. 14. Fick flera anfall i veckan och bara låg i sängen.. fick ta citodon utskrivet av min Neurelog som jag kunde ta när jag fick migrän och det hjälpte mig ibland.. dessa ska vara ok att ta När man är gravid och min son är nu 1,5 år och mår fint :)

2018-03-25
Noonie16
Noonie16
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...