App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kläder till sommarbebis

Hej! Jag väntar en liten sommarbebis med bf 6 juni. Börjat fundera en hel del kring hur man egentligen ska klä bebisen. Svensksommar behöver ju inte betyda att det är varmt alla dagar. Behöver man tex tossor eller räcker det med strumpor? Hur varm är en nyfödd bebis? Kan den ha tex en kortärmad body och inga byxor en varm dag? Så mycket tankar och funderingar kring detta... dela gärna era tankar och erfarenheter om det här med mig!

2018-03-25
mmelanie
mmelanie
Barn på 1 år och 9 månader

Små bebisar har svårt att reglera sin kroppstemperatur. Vi har använt merinoull. Det transporterar bort fukt och värme om bebis blir varm och värmer om bebis är kall. Kan inte bli bättre och så slipper man vara nervös. Tunn mössa är ett måste även om det är varmt.

2018-03-25

Min lilla kluns kom 1e juni och jag hade med till BB små tossor för de kan dom inte sparka av sej lika lätt som strumpor sen hade jag faktiskt en tunn långärmad body och tunna mjuka långbyxor hela sommaren på honom:) en mjuk solhatt hade jag köpt oxå:) tänk på att inte klä bebis varmare eller kallare än va du själv känner dej.. Sen när han låg ute i vagnen hade jag ett tunt lakan över så han inte skulle få sol på sej om nu solen flyttade sej :) i år väntar jag oxå en julibebis och har faktiskt köpt ett par shorts för det är sååå sött 😍😍😍

2018-03-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...