App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hemorrojder

Hur mycket kan hemorrojder blöda? Jag har kollat upp mig två gånger men blöder mer nu. Jag vill inte belasta akutsjukvården i onödan.

2018-03-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman
nyfödd bebis

Men som svar på din fråga. De kan blöda väldigt mycket. Så kör på kapslar och kräm nu och kanske har chans att minska dom innan BF! :)

2018-06-14
SanUno
SanUno

Hade också hemorrojder vid graviditeten. Det som hände mig var att de blev 10 gånger större när han kommit ut. Jag hade fruktansvärt ont av att sitta. Så be om bedövningsmedel samt ta med dig kapslar att stoppa in direkt efteråt och ta med mjukt mjukt toapapper!

2018-06-14
SanUno
SanUno

Kom idag hem från akuten pga mina hemorrojder. Mina växte ut och det går inte att trycka in de längre. Eftersom jag är i vecka 37+1 gick det inte att göra någon ingrepp så jag får stå ut med de smärtsamma hemorrojder jag har tills bebiset har kommit. Tycker att man ska åka till en läkare i god tid och kolla vad man kan få för receptbelagd läkemedel mot detta. Hade jag frågat mera för en månad sedan hade det nog inte gått så långt.. 😥 ångrar att jag trodde att det bara skulle försvinna och inte tog tag i saken i egna händer.

2018-06-12
KaltrinaNuredini
KaltrinaNuredini

Jag får ta o göra det.

2018-03-25
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Ring 1177 och fråga. De kan nog ge bättre svar.

2018-03-25
yatziå
yatziå

Det som får mig att fundera är de geléaktiga klumparna och att jag hör att det rinner blod när jag krystar för att bajsa. Sen ibland får jag spola två gånger för att skölja bort blodet. Men så länge man inte blir yr eller att det gör ont borde det väl vara lugnt?

2018-03-25
Teskedsgumman
Teskedsgumman

tänk också på att det kan se värre ut än vad det är när det kommer i toan och på papper. Är du orolig så kontakta din vårdcentral och boka tid, har man stora problem kan man få sina hemorrojder borttagna

2018-03-25
anjo95
anjo95
Barn på 3 år och 3 månader

Tror inte att det finns någon gräns för hur mycket de kan blöda. Har du testat att köpa kräm på apoteket mot hemorrojder och fissurer? Vet att för mig tog det ett tag för hemorrojderna att försvinna. Veckor. Men jag tycker att om du är orolig så ska du självklart söka hjälp

2018-03-25
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...