App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ullared priser...?

Hej planerar ett besök till Ullared inom de närmaste månaderna och funderar lite kring deras prisbild på madrass, skötbädd, täcke/kudde , spjälskydd o h sådana saker som jag annars köper på Ikea..? Om de ligger bättre än Ikea väntar jag såklart tills jag kommer dit annars tänkte jag att jag skulle kunna ta en sväng till Ikea o införskaffa sådana saker innan Ullared. Börjar närma sig tycker jag, blir nog ingen tur till Ullared förrän i slutet av april då jag är i vecka 35 vilket känns sent för att få klart hemma 🙈

2018-03-21
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

By the way, skönt att beta av lite grejer innan. Var där själv i v 38 i ca 8 timmar för o få med allt och det var verkligen ingen höjdare!

2018-03-21
Tessan U
Tessan U

Jag storhandlade precis allt på Ullared innan ankomsten. I efterhand såg jag att många saker fanns billigare på Ikea. Fördelen med Ullared kan jag tycka är ett lite mer varierat utbud, tex överdrag till skötmadrassen, sängkläder mm. Spjälskydd finns tex billigare på Ikea men stabilare på Ullared. De lite dyrare kisslakanen i lyocell ( eller vad det heter) från ullared har vart kanon! Med reservation för att mycket kan ha hänt sedan jag handlade!

2018-03-21
Tessan U
Tessan U
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...