App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sluta amma på natten?

Jag behöver verkligen tips och råd! Har en snart 6mån liten tös som vaknar 2gånger/natt för att amma. Detta gjorde hon inte från ca 2mån och fram till 4mån. Men vill nu göra det. Hur gjorde ni för att sluta amma på natten. Har provat att bara stoppa om henne, men ikke. Tar alla tips och trix som jag kan få. Sen kan jag oxå ta lite tips på hur ni gjorde för att få era småttingar att somna själv på dagen. Tack på förhand!

2018-03-21
tezze81
tezze81
Barn på 2 år och 5 månader

Säger som VictoriaOld, bara sluta! Hade precis samma situation som hon med min då åttamånaders, som vaknade konstant och skulle snutta. Blev helt tokig av sömnbrist. Min man tog tre nätter i rad med mycket skrikande, efter det "bad" aldrig bebisen om mat på nätterna (vi försökte till och med ge flaska någon gång, det ratades).

Med det vill jag säga att för vår bebis var det aldrig en fråga om mat, så vi gav ingenting i stället för bröstet Det var närhet som var grejen, och det fortsatte vi att ge!

2018-03-21
Vega
Vega

Kan också tillägga att min sov på mig konstant innan. Efter jag slutade amma har det fungerat myclet bra med att natta. Jag kan nu till och med lägga henne och flaskan och hon äter tills hon somnar 😊 super mysigt att se henne

2018-03-21
VictoriaOld
VictoriaOld
Gravid i vecka 33

Vill du sluta så bara sluta. Ge henne dock annat att äta tex ersättning. Jag fick tvärt sluta. Tösen som då var 10 månader vaknade nästan varje timme och jag var levande napp 😊😂 om man minskar eller ger ibland så förvirrar det på natten och då e det mer krig tyckte jag. Så jag slutade och sambo jobbar så jag tröstade och erbjöd vatten och ersättning ( dag och natt för vår del) och 4 nätter senare så var alting bra igen 😊👌🏼 Min vaknar nu ca 3 gånger mellan 20-07 och vill äta. 😊 km va tilväxtperiod eller bara en vana för henne

2018-03-21
VictoriaOld
VictoriaOld
Gravid i vecka 33

Ge henne nappen ist för att amma henne.. vet dock inte om hon använder napp? Somna själv på dagen är ju om du lägger henne i vagnen o kör henne inomhus det gör vi med 9 månaders här hemma:)

2018-03-21
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...