App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Rocka sockorna!

Imorgon den 21/3 är det Internationella Downs syndromdagen. Det uppmärksammas genom att bära olika strumpor imorgon! Så glöm inte bort att rocka sockorna imorgon! För allas lika värde. ♡

2018-03-20
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm

Förskolan som fick ställa in stod det om i Aftonbladet m fl tidningar. Självklart vill man se resultat om man stödjer/bidrar till olika verksamheter. Men detta är ändå en liten grej som inte behöver kosta men man ändå visar sitt stöd. 😊 tycker jag 😊

2018-03-23
yatziå
yatziå

Jag får lite hybris av sånt här, rocka sockarna, böra vita t-shorts för att hedra änglamammor, rosa bandet, blå bandet, regnbågen, fuck cancer, diabetesnallen, majblomman gaaaaaad vist, det är för en god sak men Nää, jag fixar inte psykiskt att ha olika sockar, jag vill inte ha en jävla rosett om jag donerat pengar - jag vill se framsteg, jag tycker inte någon annan är värd mer plats än någon annan och anser att oavsett kön, sexuell läggning, livstil osv, etc så är vi alla människor som någon gång behöver varandras hjälp sv olika slag och alla har fan rätt att leva värdigt men att gå runt och skylta upp det gör ju egentligen inte saken bättre? För vem? Är det någon som ser dina sockar under dagens lopp förutom du själv? Sånt här hånar mig bara för egentligen handlar det inte så mycket om att vi som personer faktiskt går all in och kämpar, vi vill bara visa vårt stöd lite lagom för att vi själva ska känna oss bättre eller försöka lära våra barn bättre än vad vi blev lärda själva. Guest what, det kan jag göra utan att gå i olika sockar, byta bild på Facebook eller # på instagram. Jag kan klappa mig på axeln ändå. Och den där förskolan som skulle ha rocka sockarna där personalen blev hotad, vars går det att läsa om? Skulle gärna vilja veta vad som egentligen låg bakom det där - helt sjukt om du frågar mig.

2018-03-22
Plumpan
Plumpan

Vi rockade sockorna hela familjen igår! Fint engagemang tycker jag ❤️

2018-03-22
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Blev så upprörd då jag läste att en förskola i Sthlm fick ställa in sitt rocka sockorna. Då föräldrar ansåg de va fel och hade hotat personalen!! Vad är de för fel på folk?! Alla människor oavsett frisk eller sjuk har samma värde!! Skäms på dessa människor som anser att de är fel. Blev så upprörd så fy.

2018-03-22
Mars2017
Mars2017

Vi rockade sockorna hela familjen!! De hade uppmärksammat det på dotters förskola och alla vuxna som barn hade olika strumpor!! Tyvärr har jag ett jobb där det krävs långbyxor och skor så det syntes inte att jag hade olika strumpor.

2018-03-22
Ps mamma
Ps mamma

Såklart! Blev både rockasockorna och påskkärring för sonen idag på förskolans påskfest😄🐣

2018-03-21
mammaeh
mammaeh

Självklart 👍

2018-03-21
yatziå
yatziå

Absolut, det glöms inte bort! På förskolan där jag jobbar har vi uppmuntrat alla att vara med och ROCKA SOCKORNA!😀🧦

2018-03-20
Frida95
Frida95
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...