App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Syskonvagn eller annan lösning? Hjälp mig att tänka!

Funderar fram och tillbaka på hur jag ska göra! Vi väntar nr 3 som beräknas 31 juli, har en pojke som blir 5 och en som fyller 3! Vi går otroligt mycket då jag inte har körkort så behöver en bra lösning på vagn! Har en Emmaljunga nu med ståbräda, men när bebis kommer blir det liggdel i vagnen! Går det att ha två ståbräda på en enkelvagn eller skulle ni köpa syskonvagn och en ståbräda trots att dom äldre är så pass stora?

2018-03-20
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 1 år och 7 månader

Vi köpte en rejält begagnad syskonvagn i somras när vår yngsta föddes. Storesyskonet var då 2 1/2. Jag var också osäker på hur mycket jag skulle använda den, men jag har använt den i snitt 1-2 gånger i veckan. Jag har liksom du inte bil/körkort. När jag åker tunnelbana tycker jag det känns tryggt att bägge sitter i vagnen när man väntar på perrongen och ska kliva av/på. Storesyskonet sover ibland i vagnen så det har varit toppen att han kunnat göra det. Den har även behövts efter förskolan för då är han för trött för att gå. Jag tycker det blir tungt att köra vagnen med ståbrädan, i synnerhet i vinterslasket, så den har jag inte använt mycket.
Jag tänker mig att när våren kommer så kör jag nog enkelvagn och sparkcykel för det mesta, och syskonvagnen när det är något särskilt.

2018-03-20
Poppenbüttel
Poppenbüttel

Jag hade kört på en singelvagn med ståbräda och sparkcykel/cykel till 5 åringen. Jag har en 3 åring och en 2 åring och de vill inte åka vagn nån av dem men ståbrädan är ok. I höstas körde stora balanscykel till föris och lillan stod på ståbrädan och min skolväska fick åka i vagnen🙃

2018-03-20
8kee6
8kee6

Bor 7 mil norr om Uppsala! Vad har du för vagn?

2018-03-20
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 1 år och 7 månader

Jag har en syskonvagn jag vill sälja men beror ju på vart du bor:)

2018-03-20
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...