App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Finns det fler som har/haft jobbiga graviditeter???

Jag är så fruktansvärt trött på att vara gravid, är i v 31 och mår skit dåligt! Både psykiskt och fysiskt... Kroppen hänger inte med alls, jag orkar inget alls.. Ta hand om barnen (10 år och 1,5 år) är nog ansträngande.. Resten av hushållet och allt annat omkring får min sambo ta hand om även jobba heltid för att vi ska inkomst.. Jag klarar inget alls.. Bebisen ligger lixom med huvudet upp och fötterna ner, vilket gör att det är jobbigt att andas och så sparkar hon på kissblåsan heeeela tiden!! Det gör fruktansvärt ont!! Och jag måste springa på toaletten hela tiden.. Benen värker, speciellt nattetid, så någon sömn blir det knappt.. Och förstoppning delux... Är så trött på alltihop, jag är nog inte gjort för att vara gravid.. Jag avskyr det.. Alla andra gravida i min närhet säger typ "ååå det är så mysigt att vara gravid, bästa som finns" Näe håller inte med.. Är det fler som har det tufft med graviditeten?? Jag känner mig ensam och slut...

2018-03-18
Mammmamalin
Mammmamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Min graviditet var en ren maddröm... Spydde ut allt jag åt och drack från vecka 8. Hade hyperemesis gravidarum. Mådde illa dygnet runt och spydde hela min vakna tid. Inlagd tre gånger med dropp då jag hade akut vätskebrist, sista inläggningen fick jag även näringsdropp. Min man fick duscha mig en gång i veckan då jag inte klarade av det själv. I vecka 15 hade jag gått ner 11kg. Tabletter åt jag dagligen mot illamåendet och fick akupuntur under tungan (blodkärlen under tungan tömdes på blod) mot illamåendet, en gång i veckan hela graviditeten. Hade maddrömmar som jag aldrig någonsin vill drömma igen. De var som tagna ur en skräckfilm. Men sååå tacksam idag att jag har min underbara son som idag är 13månader.

2018-03-25
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Här är en till! Är i vecka 11 och har mått skit sen vecka 6 ungefär. Mår illa hela tiden, kräks varje dag, har migrän var och varannan dag samt är så trött att jag knappt orkar nånting! Min förra graviditet var helt annan!

2018-03-25
AnnaPanna1986
AnnaPanna1986
Bebis på 17 månader

Hade en graviditet från helvetet. Började spy i vecka 6, hela tiden sa BM och närstående att det skulle gå över i vecka 12.. det gjorde det inte, då ändrade dom sig och sa vecka 17. Men det gick aldrig över. Spydde hela dagarna fram till min förlossning, lades in på sjukhus i omgångar för att min lever inte fungerade som den skulle och för att jag gick ner för mycket i vikt. I princip varannan dag skulle det tas blodprov (flera gånger varje dag när jag låg inne) så från att varken varit rädd för sprutor eller att kräkas blev jag livrädd för både och. Nu är jag även livrädd för att bli gravid igen ifall att det skulle bli likadant, dock längtar jag så mycket efter en liten bebis! Men vågar man?

2018-03-19
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Ni som får kramp - ät magnesiumtabletter. Det hjälper.

2018-03-18
solskensmamman
solskensmamman

Är alla pappans SGI-dagar på yngsta barnet slut? Annars kan han ta ledigt varje måndag och plocka ut SGI-dagar lördag+söndag+måndag och antagligen få ut mer pengar än om man jobbar heltid. Samtidigt får du avlastning eftersom i princip all städning, handlande osv kan skötas den dagen han är hemma.

2018-03-18
solskensmamman
solskensmamman

Här är en! Jag är i vecka 25 och har en 2,5-åring. Sedan vecka 8 har jag varit deprimerad och mått helt skit. Blev sjukskriven i v 15 och har nu fått medicin så förhoppningsvis mår jag bra snart. Sover skräpdåligt, vaknar typ två gånger per natt och måste kissa, svullnar varje natt, har jättekonstiga drömmar och bebisen tycks ALDRIG sova 😫 Det händer rätt ofta att jag vaknar runt 02-0230 och får halsbränna och jag har börjat få kramp när jag sträcker på mig i sömnen. Jag tänker aldrig vara gravid igen när den här ungen är ute!

2018-03-18
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...