App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

dålig mamma ?

varför säger vissa mammor att man är en dålig mamma om man inte ammar ?:( jag kan inte amma får inte ut bra med mjölk ( får tvinga ut /trycka ut mjölken) har försökt så länge nu 😢

2018-03-15
mikaelakberg
mikaelakberg
Barn på 2 år och 2 månader

Mitt bästa beslut var att sluta amma, har givit tillägg med ersättning sedan han var 4 veckor och slutade amma när han var 3,5 månad, bästa beslutet jag taget!!

2018-03-18
Maandiiis
Maandiiis

De sätter sig på höga hästar och ser ner på dig. Ett j-kla otyg! Det funkar inte att amma jämt. Har man gjort alla försök så är det inte mer man kan göra. Då är man en bra mamma som ger bebis mat via flaska. Försök att skapa dig ”skinn på självkänslan” istället för näsan, och upp med hakan. Allt behöver man inte ta till sig! Kram

2018-03-17
FruMarin
FruMarin

Alltså, tyvärr är det ju så att hur man än gör av olika anledningar så är det fel. Amma eller inte amma oavsett om man kan eller inte, hur ofta eller hur lite man byter blöja, bada, duscha, klippa håret/inte klippa håret, maten/välling/ersättning spelar ingen roll, det kommer alltid finnas någon som tycker annorlunda och att det man själv gör är rent skadligt. Försök att inte lyssna på det och gör et som känns böst för er och passar er som familj.

2018-03-16
Plumpan
Plumpan

Det är skillnad på att inte kunna amma och att inte vilja amma (av olika anledningar.) Om du försökt och inte kan så är det ju inte ditt fel, ditt barn måste ju ha mat, och det är därför bröstmjölksersättning finns.

2018-03-16
alienpixie
alienpixie
Barn på 2 år och 6 månader

Man är en dålig mamma om man inte ammar, dålig mamma om man ammar för länge, dålig mamma om man prioriterar egentid, dålig om man inte prioriterar egentid, om msn bär barnet för mycket, om du bär för lite, om du skämmer bort barnet med närhet, dålig om du inte kan pumpa mjölken, om du ger ersättning, om du inte ger ersättning... min poäng är skit i vad folk säger! Vi gör alla vårt bästa för våra barn och alla gör olika. Alla barn är olika, även syskon kan vara mycket olika. Det finns mycket fördelar med amning, speciellt för mamman, bättre läkning efter förlossning och minskad risk för cancer mm. Men barnet behöver trygghet och närhet, hur är oväsentligt.

2018-03-15
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Tycker också att vi mammor ska stötta varandra. Det är inte lätt att amma som alla säger. 1:an funkade inte alls att amma. Så vi körde flaska och det funkade hur bra som helst. Med 2:an funkade amningen. Kärlek, trygghet och närhet är det viktigaste för barnet. Stor Kram. Du är en jättebra mamma.

2018-03-15
sandy71
sandy71

Be dom fara. Kan man inte amma så kan man inte amma. Din bebis får väl både mat och kärlek hoppas jag. Det räcker.

2018-03-15
linnhansson1986
linnhansson1986
Barn på 2 år och 8 månader

Jag försökte få i gång amningen i två månader tills min sambo sa åt mig att sluta för han märkte hur dåligt jag mådde av det. Ångrar inte en minut att jag gjorde det för jag mådde så mycket bättre av att inte amma. Nu är sonen 16 månader och är hur pigg och glad som helst och följer sin kurva alldeles utmärkt. En av fördelarna med att inte amma är att pappan kan hjälpa till mer och ta matning ibland så man kan få en stunds lugn och ro. Så strunta i vad andra säger och gör det som känns bäst för dig. Må inte dåligt över något du inte kan påverka 🌸

2018-03-15
Ulrika_Aronsson
Ulrika_Aronsson
Barn på 3 år och 4 månader

Du är ingen dålig mamma för att du inte kan/vill amma. Jag kan kan inte heller amma för att min son på en månad inte vill ta bröstet men det gör mig inte till en sämre mamma. Det viktiga är att ditt barn växer, mår bra och får din kärlek och trygghet. Det är det som spelar roll och inte hur barnet äter.

2018-03-15
margus29
margus29

Väldigt märkligt att andra mammor säger sånt, mammor om någon borde veta hur det är med ALLT som kommer med som nybliven mamma. Om jag vore du skulle jag säga ifrån på skarpen så att de fattar att detta fel att kommentera hur andra gör för de har ingen som helst rätt att yttra sina åsikter när de säkerligen inte vet vad som ligger bakom det. Jag blir SÅ ARG på folk som fäller såna kommentarer om amning och mycket annat. Som nybliven mamma behöver man uppmuntran och stöttning och särskilt från folk som är/har varit i samma situation! Stå på dig och ta ingen skit 🌷

2018-03-15
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...