App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bilbarnstol, kommer han växa ur?

Vi håller på att titta på en ny bilbarnstol till vår son. Han är en rätt stor kille, 6 månader och väger lite över 9 kilo. Vi har varit intresserade av stolen som man kan vrida utåt för enklare sätta i barnet och sen vrida tillbaka i rätt läge. Kommer ej ihåg namnet. Fäste av Isofix samt upp till max 18 kg. De andra stolarna tar oftast upp till 25 kg. Frågan är om han kommer snabbt växa ur stolen och vi måste byts en gång för mycket innan det egentligen är dags för en ny? Vad tror ni? Någon som har lite tips?:)

2018-03-14
SanUno
SanUno
Barn på 2 år och 6 månader

Vi tittade på den stolen också, det är en britax. Men blev inte rekommenderade den eftersom hon i affären sa att många barn växer ur den fort och att den är med ISOfix så går den bara till 18kg. Många som köpt den fick köpa en till bakåtvänd stol för att barnet skulle kunna åka bakåtvänt den tiden som är rekommenderad. Så vi köpte inte den stolen.

2018-03-14
Påfågelöga
Påfågelöga

Min äldsta dotter var/är stor. Hon vägde 9850g på 6månaderskollen.. Alla Isofix stolar begränsas på 18kg, det är själva Isofixen som begränsar om jag förstått rätt. När hon var 3 år vägde hon 25kg så är han stor redan vid 6 månader hade jag inte köpt en stol som bara går till 18 kg. Men är man inställd på att få köpa en ny inom något år så är det ju lugnt.

2018-03-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...