App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Plugg och gravid?

Vi börjar fundera på barn nr. 2 men jag vill börja plugga till hösten, utbildningen är på två år och jag vill varken vänta med utbildning eller barn! Har man rätt att pausa sin utbildning ett år eller är det upp till skolan att godkänna? Och hur är det att plugga när man är gravid? Någon som har erfarenheter att dela med er av?

2018-03-13
Edenofsweden
Edenofsweden
Gravid i vecka 33

Hej! Jag blev gravid med barn nr 2 någon månad innan jag påbörjade min treåriga utbildning. Första månaden (då jag mådde extremt illa samt andra månaden med trötthet) var väldigt påfrestande men jag klarade det bra. Efter det har det inte varit några som helst problem att plugga under graviditet. Nu har jag 2v kvar till sista tentan innan jag tar 1års studieupphåll, är i v36 och ångrar verkligen inte att jag började plugga. De godkänner alltid studieuppehåll pga graviditet och föräldraledighet och nu har de precis ändrat reglerna (iaf på Göteborgs universitet där jag går) till att man får ha uppehåll på 1,5år om det skulle behövas :) Lycka till med allt!

2018-03-14
mknl
mknl
Barn på 1 år och 11 månader

Hej! Jag vet inte hur det är att pausa plugget men jag är i v27 nu och pluggar. Jag kommer att ta examen 1/6, bf 17/6. Under hösten var det lite jobbigt med illamående samtidigt som uppsatsskrivande men nu funkar det bra. Lite tröttare än vanligt men skolan blir inte lidande. Lycka till 🌸

2018-03-14
CarolineSko
CarolineSko
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...