App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Semester med en 7månaders bebis

Hej! Vi håller på att planera vår semester. Vi är vana vid att åka utomlands och hade gärna gjort det även denna sommaren. Men vi vet inte om det är lämpligt... har ni tips med att resa med barn och resemål som är lämpliga.

2018-03-13
Emmaka79
Emmaka79

Självklart går det utmärkt att resa med småbarn! Nästan smidigare vid 7 månader innan barnet lär sig tulta runt på egen hand. 🙈 Det enda jag skulle tänka på att ta med är välling/ersättning om barnet äter sånt. Det kan vara lite sisådär både med utbud och kvalitet. När vi skulle resa med 8 månaders (var såklart också nervös) var mitt enda kriterie att jag ville ha nära till sjukvård jag "litar" på, ifall olyckan är framme. Kan ju vara allt ifrån sjukdom till insektsbett och kollade därför mest på de stora öarna/fastlandet i Spanien och Grekland. Typ Kreta, Mallis osv. Men som många i denna tråd har varit på bra mycket mer exotiska platser dit bebisar både reser och lever varje dag så jag säger boka 👍🏼☀️

2018-07-20
Mislan
Mislan
Barn på 3 år och 2 månader

vi har varit på flertal resor med våra barn ( nu är de tre) första barnet har vi varit i budapest och maldiverna, med första och andra har vi varit på maldiverna. jag har också rest när jag varit i mitten på graviditeten med sonen. allt går bra bara man är ute i god tid och har med sig allt som behövs. sen har vi också varit på sista minuten resa en vecka till azorerna med båda första barnen när de var mindre runt ( första var 3 år och andra 1 år knappt) och det gick också bra. bara man tar med sig dubbelvagnen. med tre har vi ännu inte rest men nu är jag gravid och barnen har massor med aktiviteter som gör att vi stannar hemma i år på sommaren, då vi väntar fjärde i december. sen har vi planerat för resa nästa sommar eventuellt med alla fyra.

2018-07-20
flingan32
flingan32

Vi reste till Dominikanska republiken med sonen som var 7 månader och fyller 8 där. Det gick super bra!

2018-03-13
linda9501
linda9501

Jag reste med mitt barn när han var 4 månad gammal det gick jätte bra

2018-03-13
Rajmandaa
Rajmandaa
Bebis på 12 månader

Det går att åka precis vart ni vill. Det blir vad man gör det till! Det finns barn i andra länder också! Och de flesta länder har importerat blöjor och mat att köpa. Vi kom ganska nyligen hem från en långresa i Asien med en då 10 månaders. Gick jättebra!

2018-03-13
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...