App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp! Utvecklingsfas 4?!

Min lilla kille på 15 veckor sover helt otroligt dåligt just nu. Han vaknar varannan timme och vill äta och det gör mig inget så länge han somnar om direkt. Vilket han inte gör sen 1 vecka tillbaka cirka. Nu vaknar han efter 5-10 minuter och är superorolig. Får typ 4 timmars icke sammanhängande sömn varje natt just nu. Tidigare sov han bra och vaknade 1 max 2 gånger under nätterna. Någon som varit med om liknande ?! Går snart under av sömnbrist ...

2018-03-12
Elinamanda2
Elinamanda2
Barn på 2 år och 3 månader

Min son är snart 4 månader, han började vända sig när han var 2,5månad men den senaste veckan har han vänt sig i sängen och blir väldigt arg så fort han inte får sova på magen. Han vaknar hela tiden och sover endast gott på magen. Så jag får sitta och vakta! Ändå har jag en super gnällig bebis hela dagarna. Antar att det är nån utvecklingsfas! Det är väldigt påfrestande men förhoppningsvis går det över! Vi måste tänka positivt, vi får iaf nån minuts sömn :)

2018-05-09
hannahmedh85
hannahmedh85
Barn på 2 år och 2 månader

Min dotter sov så bra på nätterna fram till hon var 4 månaderna efter det har hon också sovit dåligt i olika omgångar.

2018-03-12
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Min son vaknade ofta var 20e minut de perioder han vart i en utvecklingsfas. Så det är bara att härda ut, det blir bättre även fast de känns hopplöst nu.

2018-03-12
Vickan93
Vickan93
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...