App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Problem med FK och sjukskrivning

Hej. Nån mer som har problem med att FK har nekat en sjukskrivning? Jag jobbar skift, och fick problem med att jobba nätter. Fick då sjukskrivning och intyg från läkare om att inte jobba natt med nu godkänner inte FK detta. Dom menar att jag inte kan ta ut min sjukskrivning bara på nätterna utan måste ta lite varje dag men det funkar inte när man jobbar skift, dom menar också att jag borde ha blivit förflyttad bort från nätterna istället, kan hålla med men känner att jag mår böttre att att vara hemma och vila lite och inte jobba 100%. Vet inte hur jag ska göra nu :(

2018-03-09
IsabelleLatifa
IsabelleLatifa
Barn på 1 år och 10 månader

Min chef fick ringa min handläggare på fk för att få igenom sjukskrivning. Hade foglossning, migrän och spydde varje dag fick gå på 100% när jag hade en månad kvar..

2018-03-10
 disdis
disdis
Barn på 2 år och 7 månader

Japp jag blev oxå nekad. Två sista månaderna tyckte dom jag skulle ut och jobba trots foglossning as hell! Hade intyg ifrån min läkare men de räckte ändå inte. Jag hade slutat kräkas och då ansåg dom att de va bara att försöka jobba. Kunde inte gå och hade rejäla låsningar.

2018-03-09
Mars2017
Mars2017

dem krånglar med mig oxå. Jobbar 3 skift o har vart sjukskriven i lite mer än en månad nu o dem vet inte om dem kommer godkänna det fast jag har läkar intyg o intyg av chefen. måste ju betala räkningar o hyra med. dem krånglar jämt.

2018-03-09
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...