App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

havanderskapsförgift​ning?

Hej är gravid i v 32 (31+6). fjärde grav. jag har haft ont i huvud nu i snart 6 dagar den kom plötslig, har lite ont i övre delen av magen speciell när jag äter. jag har väldigt lågt blodtryck i vanligt fall men dessa dagar har det stigit och känner mig frånvaro orkar inte med någonting alls har ont i ögonen mycket och vill bara ligga ner. läste lite om havandeskapsförgiftning och det stämmer lite i det, men jag undrar om det är någon som haft och känner igen sig. kan tillägga att jag ska träffa bm imorgon också men ville bara skriva av mig lite här och se om det är någon som känner igen symptomen.

2018-03-07
nunu2011
nunu2011
Barn på 1 år och 10 månader

Känner igen mig från dina symtom från grav. Min lilla är nu snart 3 mån. Men jag har alltid haft lågt bt som dig, när jag kom in i ca. v. 38 så fick jag också lite huvudvärk och svullna fötter, men bt var lågt. Det gick några dagar till och fötterna svullnade ännu mer och då hade jag ökat bt från ca 115 till 130. fans även protein i urinet också. Så du bör be din bm titta på det också. Jag gick alla fall till v. 42. Det var tydligen lätt/måttligt havandeskapsförgiftning. Både jag och barnet mår bra. Rekommenderar att du kollar på bt ca. 2 ggr i veckan för det kan ändra sig snabbt. Skönt att din bebis mår bra, du kanske känner tydliga och hårda snarkningar nu när barnet är väl utvecklad. Det kanske därför du känner att barnet rör sig mer.
Lycka till :)

2018-03-09
MittLiv8217
MittLiv8217
Barn på 2 år och 3 månader

skönt att höra att det gick bra för er♥️ sj var jag inne på undersökning på förlossningen men det visade inget allvarlig och bara lågt blodvärde osv.

2018-03-08
nunu2011
nunu2011

oj hoppas att allt gick bra med er efter allt♥️ ska till bm om några timmar men har inte kunnat sova på grund av allt. bebisen rör sig ovanligt mycket nästa jag blir rädd hon har aldrig rört sig lina mycket och att det har känns obehaglig på något sätt

2018-03-08
nunu2011
nunu2011
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...