App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

orolig

Hej. kanske fel tråd att skriva i men ja chansar här. är extremt rädd för att bebis ska bli prematur barn. har en magkänsla som säger att den blir tidig. är i v20 o bebis har redan lagt sig långt ner i buken/bäckenet. o har haft smärta neråt som trycker ner mot rumpan som om man ska föda. har ett barn sedan tidigare. nån som har samma elr haft prematur barn o kan dela med sig om info elr liknande?

2018-03-07
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 7 månader

Men hon har ju massa plats ju du är bara i v 20;) hehe denna lilla tosa ligger oxå långt ner o mina pojkar har jag haft uppe i halsen haha men tänk oxå på att din livmoder just nu bara går precis till naveln. Så inte alls konstigt om hon är där nere o simmar :) tro mej du kan inte känna på dej vilket datum du ska föda eller om du ska föda för tidigt eller gå över tiden min första kom i v 34 min andra i v 41+1 o min minsta i v 39+0 så får se när denna vill komma:)

2018-03-07
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

mitt första kom 1 dag efter bf datumet o han låg alltid högt upp i magen mot revbenen o solarplexus. tösen ja väntar nu ligger under naveln o sparkar bara på sidorna. vet att hon har lite plats redan så hoppas det blir mer fostervatten så hon får plats.

2018-03-07
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 7 månader

Jag är också i vecka 23 och känner samma sak. Ibland ligger bebisen jättelångt ner och det kan nästan ila till i livmodertappen när hon sprakar. Men så plötsligt får jag en spark strax ovanför naveln istället. Så det är väldigt mycket utrymme att simma runt i 😊

2018-03-07
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Födde du första barnet tidigt? Jag är i v 23 med 4e och i dessa veckorna har dom ju faktiskt galet mycket plats o röra sej på i magen.. :) ibland känner jag oxå att min bebis ligger längre ner men sen hoppar den upp igen:) är du orolig får du ringa mvc o prata med dom:)

2018-03-07
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...