App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Pyssel inför bebis ankomst

Tips på olika ”pyssel” man kan göra inför bebis ankomst? Tex som att sy eget babynest, gosedjur och liknande :)

2018-03-06
saragra
saragra
Gravid i vecka 30

EnSofie, har du något mönster till mössorna eller byxorna? Eller har du hittat mönster på nätet? Själv hade jag tänkt sticka "jordgubbsmössa" eller liknnde med en stickring. Har hittat flera mönster på Youtube

2018-10-12
Gravid i vecka 31

Jag ska försöka hinna/orka sticka en sovpåse med en stor stickring. Att sticka på stickring är superenkelt så ska hitta något mysigt garn och försöka göra en sån. :)

2018-10-02
TantMarina
TantMarina
Barn på 1 år och 11 månader

Jag hade mycket tid över under tidig graviditet och att sy var perfekt! Att sy iordning små mössor (plus mössor med "topp" som man gör knut av högst upp) var SUPERENKELT och roligt! Samt sy små harembyxor var perfekt. Då har man också något specifikt att se fram emot när man kommer hem när man har som ondast - att få testa om de sydda kläderna passar och hur det kommer se ut.
Sytt byxor, body, mössor, gosedjur, lekfilt (tog och sydde ihop två tyger med en fleecefilt som inte används. Sydde mest av kläder man inte längre använder och gick o köpte söta små bebistyger.

2018-10-02
EnSophie
EnSophie

Om du gillar och sy, kanske en "lekmatta" typ som en filt med stoppning eller hur man ska säga. kan man sy fast nån rolig applikation, eller små band som bebisen sen kan pilla med eller nåt annat roligt. Typ som, rund eller fyrkantig små figurer som man kan hänga barnvagnen, barnvagnsmobil? eller hänga i babygym om man vill ha andra än de som följer med eller om man gör babygymet själv från grunden. Finns massa fina saker att virka och HUR mycket som helst på Pinterest. Allt från superfina haklappar till små tossor, mössor och fina gosedjur som passar småbarn :) Har inte erfarenhet själv från vad som är bra och inte, men antar också alla barn är olika och gillar olika saker.

2018-03-06
Kakan2121
Kakan2121
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...