App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Er tredje förlossning hur var den?

Ni som fött tre barn? Hur var er förlossning, gick den snabbare än dom två andra? Var den intensivare? Hur startade den? Här har jag gått över 3 dagar, spänningen och längtan är så enorm, men rädslan och ångesten för att förlossningen faktiskt närmar sig, och är ett faktum, jag kan inte smita eller undvika utan jag ska föda och ha ont. Får panik, min första förlossning, gick jätte bra, tyckte andra va värre så är är nyfiken på hur ni upplevde er tredje?

2018-03-01
batgirl
batgirl
Barn på 2 år

Jag blev igångsatt med både nr 2 och 3. Trean tog lite längre tid på sig, 2,5 timmar från första riktiga värken, blev igångsatt kl 9 på morgonen och hon kom 02.49 dan därpå.

Tvåan kom på 1,45 från första värken.
'
Första förlossningen var nog den bästa eftersom värken var mer stegrande där och kroppen han anpassa sig bättre. Men jag var mer mentalt förberedd på att trean skulle komma snabbt så det var inte så jobbigt jämfört med nr 2.

Lycka till om guldklimpen inte tittat ut än.

2018-03-04
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Ja ush ja man blir lika nervös varje gång. Min äldsta är ju 8 och hans lillebror är 2 och när jag skulle föda 2 åringen så låg jag o tänkte typ va faan går jag igenom detta en gång till för x) haha är så sjukt att man glömmer hur ont det gör men belöningen är ju guld värd alltså!😍 hehe hoppas bebisen kommr snart;) ta alvedon o glöm inte värmekudde!!;) 💕

2018-03-03
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Mrsros tack för dina fina ord💗 har haft sammandragningar hela natten så jag hoppas det startar nu så jag kan få det överstökat! Haha fan bara detta gör ont och känns obehagligt, och det är bara början, har glömt helt o hållet smärtan och hur det var

2018-03-03
batgirl
batgirl

Min trea tog 2 timmar från första värken tills han var ute.. men va den bästa av 3 förlossningar :) denna gången ska jag bli igångsatt då vi har 40 min till BB o ska ungarna spottade ut så så är det inget kul att sitta i bilen o ha värkar i 40 min;)
Det kommer nog gå bra ska du se vännen:)💕

2018-03-02
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Första tog längst tid. 10h allt som allt. Gjorde jätte ont. Hade panik. Glömde andas. Jag var helt bortom mig själv. Andra barnet kom ut på tio minuten. Kände knappt av att jag ens fött ett barn haha. Tredje barnet blev igångsatt kl 10. Kl 17 kom han till världen. Kunde hatera värkarna relativt bra trots extrem smärta (såklart haha)

2018-03-02
ungmamma
ungmamma

Efter att ha fått båda första barnen 10 dagar innan BF blev det stor chock att gå över 12 dagar med nr tre. Men vattnet gick när jag satt och kissade. Första värken efter det kom 4 timmar senare och totalt efter vattnet fick tig det 16 h. Första barnet tog 36 h efter att vattnet gått och väldigt jobbig förlossning som slutade med sugklocka. Tvåan hur skönt som helst, gled ut på 5,5 h. Så tre väldigt olika förlossningar.

2018-03-02
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Åh så snabba förlossningar!!! Min första 11 h , andra 9 timmar 😭😭😭

2018-03-02
batgirl
batgirl

Den tredje var bäst❤️. Andra gick väldigt fort, 2,5 tim från första värken. Första tog 4,5 och tredje 3. Men nu var man mer beredd och åkte in direkt så var bara öppen 8 cm jämfört med 10 med båda första.

2018-03-02
mammaeh
mammaeh

Åhhhh ja den känslan är obeskrivlig, för mig gick det också lite lättare med andra men jag hade så intensiva värkar och blev vid slutet precis som du skriver helt borta haha men kroppen visste vad den skulle göra och tjejen föddes ändå!

2018-03-02
batgirl
batgirl

Oh vad spännande, känner så väl igen mig i känslan du har. Men vet du, när förlossningen väl startar kommer du nog känna dig lugn för då brukar man bara kunna fokusera på en värk i taget liksom. Mina förlossningar har varit rätt lika, snabbare för varje gång dock. Nummer 3 startade med att vattnet gick och sen var den både snabbare och sjukt intensivare än de andra. Det var som om kroppen kände att detta kan jag så nu kööör vi typ ;-) jag var helt väck sista delen för det var ingen paus. Men det är nog otroligt individuellt så svårt att sia hur din kommer bli. Lycka till!

2018-03-02
JennyViola
JennyViola
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...