App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Evig sjukstuga

Måste bara få gnälla av mig lite. Nu har vi haft sjukstuga här hemma i evigheter känns de som. Började med att båda barnen va dunderförkylda och när de börja gå över så åkte storasyster på 4,5 år på öroninflammation och influensa, när hon började bli bättre va de min tur med flunsa och njurbäckeninflammation och när ja vart bättre så åker lillebror på 1,5 år på flunsan 😩 När ska detta ta slut?!

2018-03-01
Madde90h
Madde90h

Vi har oxå haft sjukstuga hela februari, det ena sjukan har avlöst av den andra. Sista nu va att vår dotter hade ont i magen o feber som inte ville ge sig, åkte in efter fem dagar o hon fick pencilin så nu ska vi alla snart vara friska.

2018-03-04
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Känner igen det januari och februari har varit en mardröm, nu väntar vi ut en luftrörsinfektion efter förkyldning, ögoninfektion och magsjuka dessförinnan innan. Hoppas verkligen mars blir bättre 😊

2018-03-04
Mannou82
Mannou82

Åh så har vi det oxå.. I november började helvetet.. Vi har gått igenom ett flertal förkylningar, maginfluensa och vattkoppor.. Nu misstänker vi lunginflammation på den minsta som varit dålig flera dagar med hög feber och andningsbesvär... Alltså det är så tröttsamt! Jag hoppas verkligen att det vänder snart.. Man blir fullständigt utmattad..

2018-03-01
Mammmamalin
Mammmamalin

samma här. inte jobbar en hel vecka än sen i innan jul. Alltid någon/några vab-dagar per vecka. Plus att mannen och jag åkt på några rejäla förkylningar och magsjuka :/

2018-03-01
Fiakatten
Fiakatten

Tror jag jobbade typ 5 dagar under februari, hopplöst! Men nu är det mars och vabbandet förhoppningsvis över!

2018-03-01
mammaeh
mammaeh
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...