App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Illamående på slutet

Hej! Jag är gravid i v.38 och är beräknad 15 mars. Nu senaste dagarna har jag börjat må så himla illa, som att spyan sitter i halsen hela tiden och så fort jag rör mig framåt kvällarna får jag sura uppstötningar.. Springer även på toan flera gånger om dagen för att göra nr 2.. är det någon som känner igen sig eller vet vad det kan bero på?

2018-02-27
mercedesfritz
mercedesfritz
Barn på 2 år

Min mage var stökig från typ vecka 38 förra graviditeten. Jag hoppades att det var ett tecken på att det skulle sätta igång, men jag gick över tiden ett par dagar. Tror att både illamående och jobbig mage kan komma utan att det betyder något särskilt. Graviditet är ju påfrestande för kroppen.

2018-02-27
Vega
Vega

Tömma tarmen gjorde jag när det började bli dags. Sägs att det kan vara ett tecken.

2018-02-27
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Ja, magen har sjunkit o bebis är fixerad.. hon la sig med huvudet ner för rätt länge sen o är helt fixerad sen ca 3v tillbaka..

2018-02-27
mercedesfritz
mercedesfritz

Kanske kan vara för att alla inre organ är så upptryckta mot slutet? När jag var gravid i slutet så kunde jag få en uppstötning av att raps för att magsäcken var så ihoptryckt och satt högt upp liksom, men det blev lite bättre när magen sjönk ned lite när bebisen fixerades och la sig längre ner. Har din mage sjunkit ned än?

2018-02-27
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...