App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och känner mig ofta bakfull

Jag är gravid i vecka 31 med mitt första barn och har sedan några veckor tillbaka ofta känt mig riktigt bakfull. Törstig, varm, lätt illamående men ändå småsugen på något, huvudvärk och så vidare. Värt att nämna är att jag inte druckit en droppe alkohol sedan några veckor innan jag blev gravid. Är det någon som vet vad det kan bero på eller någon som känner igen sig?

2018-02-25
Moivil
Moivil
Barn på 1 år och 10 månader

Jag hade nog gått till barnmorskan och bett om ett blodsockerprov också. För att vara på den säkra sidan att du inte fått graviditetsdiabetes.

2018-02-28
MrsH11
MrsH11

Tack för alla svar! 😊 ska prova att dricka mer vatten som ni skrivit och hoppas att det blir bättre.

2018-02-28
Moivil
Moivil

Jag känner likadant ibland, har gjort det sedan runt vecka 30. Ska testa att dricka mer vatten, som de andra tipsar om. Men generellt vanligt med illamående (igen) runt de här veckorna, och hungern/att vara sugen kan komma och gå ganska mycket under graviditeten. Samma sak med törst, upplever jag.

2018-02-26
Vega
Vega

Jag kände mig som du men det visade sig förmodligen bero på att jag drack för lite vatten. Sen jag har ökat mitt vätskeintag har det blivit mycket bättre. 😊

2018-02-26
HerenJ
HerenJ
Gravid i vecka 36

Det låter som att du kanske har låg vätskenivå. Du kan testa att dricka mer vatten under dagarna och se om det hjälper.

2018-02-25
Tessan U
Tessan U

Jag är i vecka 22 och känner så varje eftermiddag. Det brukar slå till runt 13-tiden och hålla i sig fram till kvällen nån gång. Sover jag middag så blir det värre, så det försöker jag undvika. Ingen aning om vad det kan bero på dock, mina järnvärden är bra och jag är sjukskriven så det är inte stress heller.

2018-02-25
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...