App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babyskydd.. lite sur på min man..

Jag och min man har sagt att vi måste ha ett nytt babyskydd nu till nästa bebis kommer. Det vi har börjar bli för gammalt. Plus att vi fick det gratis så det är använt till denne snubbens barn o sen då till våra 2 små. Detta va märket brio o den har funkat kanon och minstingen använder den fortfarande. Men som sagt vi behöver ett nytt nu då det kommer passera sitt förbrukningsdatum.. den är 7 år i år.. Jag hittade idag ett helt underbart babyskydd som kostade nästan 1700.. Min man tycker detta va jättedyrt.. är det jättedyrt!? Jag anser ju ja men köpet vi ett splonkas nytt så kan vi ju ha det till resten av våra barn som kommer i framtiden.. detta är en maxi-cosi. Min man va inne på att köpa ett billigare från biltema eller carena (jag gillar carena men efter att blivit bortskämd med ett bra babyskydd från brio känns det som att nedgradera sej trots att Brion va begagnad). Hjälp mej vad tycker ni? Vad har ni gett för era babyskydd? Ska tillägga att babyskyddet va rosa oxå därför det tilltalade mej lite extra 😳🤗 har bara grabbar så det lilla rosa jag kan flinka in tar jag gärna haha x)

2018-02-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Det lät grymt billigt. Jag snålar aldrig på säkerheten och genom alla år jag har haft småbarn har faktiskt de dyrare fått bäst i alla tester. Behöver inte alltid vara dyrt = bäst men i babyskydd är det ofta så. Snåla in på annat.

2018-02-25
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Nä varken carena eller biltema har bas men jag gillar inte det så vi köpte en utan:) hade en till brion man vi använde den aldrig:)

2018-02-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Låter billigt, vi betalde 5000kr för vårt babyskydd från Besafe

2018-02-25
Angelicaetzner
Angelicaetzner

Tycker det låter rimligt. Vi hade axikid till sista barnet nu och den gav vi nog 1700 för på nåt erbjudande. Säkerhet ska man inte tulla på tycker jag. Sen är ju bas grymt smidigt. Vet inte om biltema och carena har det??

2018-02-25
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Tack för svar tjejer! :) lyckades övertala han om nya bilstolar till båda pojkarna o bebisen i magen får ett babyskydd :) o så fick vi lite rabatt oxå så känns skitbra:) har beställt nu :)

2018-02-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vi köpte maxi cosi pebbles plus och family fix XP bas. Baden har vi nu till bilstolen. Kostade 4500 tror jag.

2018-02-25

Vi ska också köpa nytt babyskydd och de jag har tittat på verkar ligga runt 2000 kronor så jag tycker att 1700 är rimligt och överkomligt. Inte alls jättedyrt.

2018-02-25
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Låter snarare billigt tycker jag ☺️

2018-02-25
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Säkerhet är inget att snåla på, vi köper allt sådant nytt och det kostar! Men det finns otroligt mycket baby och barngrejer man inte alls behöver och kan köpa begagnat, men inte just babyskydd och bilbarnstolar

2018-02-25
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Det känns lite som att babyskydd är det sista man ska snåla med.
Vi har besafe babyskydd och vi är jättenöjda med det. Smidigt också att bara klicka i i bilen och i vagnen 😊

2018-02-25
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...