App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Matschema

Hej! Jag vill börja planera för att sluta amma i april/maj helt, då jag har planer under sommaren som innebär att jag kommer vara borta från barnet under flera dagar. Vill då att han inte ska behöva mina bröst för att klara sig ;). I dagsläget ammar jag på morgonen när han vaknar kring 08.(Sover från 20:00-08:00) Sen ammar han oftast igen inom 1 h. Efter det stiger vi upp. Ungefär kl 12 brukar han vara trött och vilja sova 1-3h. Innan han har sovtid matar jag han med gröt/fruktpure/Grönsakspure. Sen ammar jag resterande av dagen. Ger han även kanske på eftermiddagen lite mera pure, just också för att hans mage ska hållas igång. Då den har varit lite trög, men inte att han har haft ont eller dyl. Men skulle vilja veta hur ni gör eller ge mig tips på hur jag kan lägga upp dagen med mat. Han är 6 månader. Samt funderar jag på att byta ut kvällsamningen i framtiden mot välling istället, förhoppningsvis gillar han det. När började ni med välling? Upplever att han inte är lika intresserad av att amma alla gånger under dagen, samt att jag inte alltid har nog med mat upplever jag ibland på dagen när han ammar. Tips? :)

2018-02-23
SanUno
SanUno
Barn på 2 år och 10 månader

Vi började med välling för 2 veckor sen då min dotter var 4 månader. Men endast lite grann som vi blandar i ersättningen innan läggdags för att vänja magen och för att hon ska hålla sig mätt lite längre. Det har fungerat väldigt bra.

2018-02-24
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 9 månader

Våra barn har aldrig gillat välling medans gröt var en stor favorit hos vår kille, Han fick hemmagjord havregrynsgröt med katrinplommonpure.
Han sov väldigt gott på det. Hela nätter.
Kanske se om han gillar smörgås

2018-02-23
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...