App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Doona+

Någon som har (testat) detta babyskydd? Är det värt att köpa? Jag tycker att det verkar smidigt med inbyggd vagn när man ska handla eller till bvc eller så.

2018-02-18
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Du kan vänta med att köpa den jollyroom har rea nästan hela tiden.. som sagt väldigt smidig vagn att ha med i affären till BVC osv. Bästa köpet!!😀

2018-02-20
Isabellpatrik
Isabellpatrik

Jo, vagn har vi såklart, men den är så stor att ta med om man bara ska handla eller så. Just nu så har Jollyroom 1000 kronor nedsatt pris på Doona+ men jag vet inte om det är värt att köpa så här långt före bf 🤔

2018-02-19
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Hej!
Vi har Doona+ och vi är supernöjda med den. Vi köpte vår från jollyroom men sök på pricerunner för bäst pris för finns att köpa från flera sidor. Som sagt ni slipper ha med er både underredet till vagnen samt babyskydd då det är kombinerat. Den är lite tung i sig men om du inte bor på fjärde våningen utan hiss som vi gjorde så är det jätte bra. Kan varmt rekommendera denna vagn men även ha en ”riktig” vagn.

2018-02-19
Isabellpatrik
Isabellpatrik

Du vet det säkert men de flesta vagnar har adopters så man kan klicka i babyskyddet i underredet på vagnen :) kolla om det funkar på er vagn!

2018-02-19
Sofia_87
Sofia_87
Bebis på 4 månader

Av ren nyfikenhet då vi ska köpa babyskydd oxå då vårat är för gammalt men vart hittar du det babyskyddet?:) alltså vilken sida?:)

2018-02-19
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...