App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ryttare - före&efter

Hej! Jag är en 22årig blivande mamma, jag väntar mitt första barn nu i slutet av Juni. De är så att jag har en häst och har så svårt att inte kunna rida henne. Dels för att hon är min andra halva, livsglädje och den som alltid får mig att må gott. De är så att min mamma o syster ska hjälpa mig att rida henne, då jag har otroligt kontrollbehov på hästen och har otroligt svårt att lita på andra eller släppa henne med andra. Litar på min familj men har ett otroligt kontrollbehov på henne. Därför tänkte jag höra hur länge ni red medan ni väntade och var gravida? Samt även hu lång tid det tog innan ni var tillbaka i sadeln igen? Då jag vill upp så fort jag kan i sadeln igen. Helt gärna en vecka även om jag vet att de kan vara omöjligt🙈 Därför söker jag någon som har erfarenheter😃 Tacksam för svar!

2018-02-16
Nåree
Nåree
Barn på 1 år och 8 månader

Jag red tills jag var gravid i början av 8 månaden med första barnet. Mådde bra hela tiden och kände min häst väl så det kändes hyfsat riskfritt trots att vad som helst kan hända. Jag har svårt förlossning och fick sys på op efter, men jag red typ efter en månad har jag för mig. Stora är 6,5 år så jag kommer inte riktigt ihåg men minns det som att allt gick bra.

2018-02-17
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Jag red tills vecka 22 ungefär, där efter fick jag sammandragningar när jag travade/galopperade. Men kunde fortfarande skritta, men det gjorde att det kändes ovärt att ta mig upp på ryggen. Efteråt tog det rätt lång tid för mig då jag gjorde urakut kejsarsnitt, låg på sjukhus 2 och en halv vecka samt där efter hade väldigt ont kring snittet. Men vid en normal förlossning tror jag att man kan börja rätt fort igen ☺️ känn efter och gör de som känns rätt för dig. Tänk bara på att det är risk att skada barnet ifall du ramlar av.

2018-02-17
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Jag red väldigt lite när jag var gravid , hade nog kunnat rida mer tidigt i graviditeten men jag ville inte de då, var jätte yr och mådde illa så då tig jag de lugnt istället. Har precis son du svårt att låta någon ta hand och rida om min häst men i stallet jag står en det en person som jag litar på och hade en medryttare som de kändes helt okej med men de kunde vart bättre. För en veckan innan jag födde som skriver hon bara att hon inte kan vara hjälpa mig längre men hade turen att hitta en ny medryttare direkt som är den bästa ! Första veckan med min dotter slapp jag åka till stallet och de var faktiskt skönt att få lite tid och tre veckor efter förlossningen började jag rida. Men jag tog de ändå lite lugnare kanske 1-2 veckor och lyssnade på min kropp vad jag kände att jag klarade av :)

2018-02-17
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Red 2,5 vecka efter förlossningen och tävla efter 5 veckor, men jag hade en jätte bra förlossning och mådde bra ganska fort efter.

2018-02-16
Jojjo1989
Jojjo1989
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...