App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sex under graviditet, ganska komplicerat

Jag och min man har båda två svårt att inte överanalysera saker. Och just nu har vi hamnat i en svacka där min man har väldigt svårt att ha sex eftersom vi har en liten krabat som växer i min mage. Jag försöker möta honom i detta och oralsex har blivit lösningen i första hand. Sedan tillkommer det ju lite små saker som ovälkomlig svamp osv. Som har gjort att de sexuella aktiviteterna åter har avstannat. Han är mycket intim med mig annars, kramas, pussas och bekräftar mig att jag är vacker och så. Men ja, lusterna verkar ha svalnat. Han är iofs inte annars heller någon som behöver ha sex hur mycket som helst, men nu känns det verkligen bara som det är jag som vill. Vi har pratat mycket om det och han säger att han vill, men att det blir en spärr i hans huvud när bebisen finns så nära. Jag är rädd för att den här spärren i hans huvud kan fortsätta vara där när bebisen kommit. Någon mer som har liknande upplevelser eller tips om vad man kan göra? Det vi gör är att vi kommunicerar för jämnan och försöker kompromissa fram en lösning. Tack på förhand!

2018-02-16
Jussis
Jussis
Barn på 2 år och 6 månader

Hej
Det är inte något man ska lägga så mycket vikt på. JA det är tråkigt om man inte kan vara lika intima, men det viktigaste är att man kan prata med varandra och känna närhet och stöttning.

Jag och min fästman hade mycket samlag innan magen blev stor. Jag och han blev rätt off efter vecka 24. Vi kände oss inte bekväm med allt helt plötsligt. Så vi har våra mys stunder då vi bara håller om varandra och känner närheten. Det räcker för oss just nu.
Vår första barn (34+6)

2020-05-29
Vick
Vick
Bebis på 3 månader

För oss har det blivit mer att det har varit för varmt att vara nära varanra. Så vi har turats om att sova på soffan. Plus flytt på det med... vi båda är sugna men när det är 32+ ute är man ganska död ändå och inget ac

2018-07-31
Mufftutte
Mufftutte
Barn på 2 år och 1 månader

Det är inte farligt att ha sex under graviditeten och ingen kille har så stor att han kommer så långt in!!! Haha.. vi fick informationen redan med första barnet att det var ingen problem att ha sex som vanligt..

2018-07-31
flingan32
flingan32

Lilladu1 nej det är inte farligt. Göka på :) bebisen ligger väl skyddad fram tills vattnet går.

2018-07-30
ojojojsan
ojojojsan

min man är likadan! så fort magen blir större blir det en spärr! men efter förlossningen är allt som vanligt🙃

2018-07-30
8kee6
8kee6

Är de farligt att ha sex om slemproppen har gått och 2 dagar över beräknad födsel.

2018-07-30
lilladu1
lilladu1

Min man var likadan när jag väntade nummer 1, 2 och nu 3. Inte mycket action för min del. Men efter att barnen kommit så har han längtat enormt, så när avslaget lagt sig och han får tummen upp så har all fokus legat på mig under lång tid. Väldigt härligt och värt väntan 😊

2018-02-19
fiasson
fiasson
Bebis på 10 månader

Jag tror det är jättevanligt. Det känns som att de puttar på bebisen det är väl en jobbig känsla. Det försvinner sen när bebisen är ute!

2018-02-16
Niseen
Niseen

Kan du inte ta med honom till mvc så ni kan prata där med din bm o så kanske hon kan berätta och försäkra honom om att ni inte skadar barnet? Jag hade sex med min man samma dag som mellanpojken föddes haha o då va jag öppen några centimeter (vilket jag inte begrep haha). Så det är ett tips:) tror många män är rätt rädda för barnet i magen faktsikt:) men det släpper med andra barnet Haha x) och svamp ja va ska man göra det har jag oxå o har haft konstant i 3 månader 😒😕

2018-02-16
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...